Opel Bedrijfswagens

Bedrijfswagens Opel Voorraad occasions
Opel Bedrijfswagens onderhoud
Opel bedrijfswagens - Neem contact op

Opel Bedrijfswagens bij automotions

Automotions Opel is officieel Opel bedrijfswagen dealer in de regio's Zeeland en West-Brabant. Wij hebben Opel vestigingen in Roosendaal, Goes, Breda en Middelharnis. In al onze vestigingen hebben wij een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte bedrijfswagens.

Kom langs en maak kennis met de bekende Opel Combo, Vivaro en Movano. Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen en wilt u deze volledig naar uw eigen wensen samenstellen, dan staan onze bedrijfswagen specialisten voor u klaar. Ook voor de aanschaf van een bedrijfswagen occasion of een bedrijfswagen uit voorraad helpen wij u graag op weg. Wanneer u speciale wensen heeft als bestickering, sidebars of betimmeringen dan nemen wij die zorgen ook graag voor u uit handen. 

Heeft uw bedrijfswagen onderhoud nodig, dan kunt u terecht bij onze Opel bedrijfswagen monteurs. Zij zullen er zorg voor dragen dat u weer veilig de weg op kan. U kunt bij ons terecht voor zowel klein als groot onderhoud, maar ook voor reparaties of storingen helpen wij u graag verder. Maak voor onderhoud een afspraak in onze werkplaatsplanner, heeft u een spoedreparatie nodig, neem dan contact op met ons serviceteam. 

Ook leasen is mogelijk bij Opel automotions. Leasen biedt verschillende voordelen, zoals zorgeloos rijden, waarbij zaken als onderhoud, banden en schades voor u worden geregeld. Wenst u uw auto in delen te betalen dan bieden wij u graag onze financial lease services aan. Uw bedrijfswagen zakelijk leasen is natuurlijk ook mogelijk bij automotions, bekijk hier meer informatie over zakelijk leasen.

Ontdek de Opel Bedrijfswagens

Bedrijfswagens Opel Combo

De nieuwe Opel Combo.

De volledig nieuwe, multifunctionele en prijswinnende Opel Combo is ontwikkeld met het oog op de beste efficiency en tegen de laagste kosten. Daarnaast is de nieuwe Opel Combo bijzonder ruim, getuige o.a. het groot aantal varianten met een maximale laadruimte van 3,9 m3.

 

De Opel Vivaro

Met zijn ongekend flexibele laadruimte, uitrusting om hem te gebruiken als mobiel kantoor en hoogwaardige kwaliteit en veiligheid, heeft de Vivaro alles om uw bedrijf vooruit te helpen.

 

 

Opel bedrijfswagen Vivaro
Opel bedrijfswagen Movano

De Opel Movano. No job too big.

Naast een goede coördinatie en betrouwbare medewerkers is het succes van uw logistieke bedrijfsvoering afhankelijk van bedrijfswagens die berekend zijn op uw dagelijkse werk en die sterk, maar vooral groot genoeg zijn, zelfs voor de meest veeleisende projecten. De Opel Movano voldoet in alle opzichten. Hij is ontworpen en gebouwd met u en uw bedrijf voor ogen: Met meer uitvoeringen, meer comfort en meer kracht.

 

Opel Bedrijfswagens. Gemaakt om iedere klus te klaren.

Wilt u meer informatie, een proefrit of een op maat gemaakte offerte van de Opel bedrijfswagens? Neem dan contact op met één van onze gespecialiseerde verkoopadviseurs voor de zakelijke markt. Zij zullen u voorzien van het beste advies voor uw vraagstuk en volledig ontzorgen in het gehele proces.

Opel bedrijfswagens Jack van der Put

Neem contact op 
E. jack.van.der.put@automotions.nl 
T. 06-53168842 
LinkedIn profiel

Opel bedrijfswagens Sjoerd Meijlink

Neem contact op
E. sjoerd.meijlink@automotions.nl
T. 06-83977554
LinkedIn profiel

Opel bedrijfswagens Twan van der Made

Neem contact op
E. twan.van.der.made@automotions.nl