Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Automotions Mercedes-Benz officieel Van ProCenter

Zowel onze vestiging in Goes als in Roosendaal is officieel gecertificeerd als Van ProCenter. Hiermee voldoen we aan een streng eisenpakket op het gebied van customer excellence waarmee klanten met één of meerdere Mercedes-Benz bestelwagens beter worden bediend.

Van ProCenter is ontwikkeld bovenop de servicegerichte dienstverlening van de dealer om zo extra voordelen te bieden aan eigenaren van een Mercedes-Benz Citan, Vito of Sprinter. Want een bestelwagen is niet te vergelijken met een personenwagen.

Automotions Mercedes-Benz heeft als Van ProCenter het volledige bestelwagenaanbod beschikbaar, speciale verkoopadviseurs voor zakelijke klanten en ruimere openingstijden. Ook hebben we de expertise in huis om uw bestelwagen op- en om te bouwen naar uw wensen en altijd een alternatief voertuig beschikbaar wanneer uw bestelwagen in de werkplaats staat. Tevens kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Bij het Van ProCenter bent u zeker van deze voordelen:

Ruime keuze

 • Het volledige Mercedes-Benz bestelwagenaanbod staat tot uw beschikking.
 • Een proefrit is mogelijk in elk type Mercedes-Benz bestelwagen. Als het door u gewenste voertuig niet aanwezig is, dan hebben wij deze binnen twee dagen voor u beschikbaar.
 • Ook voor gebruikte bestelwagens bieden wij u keuze uit een breed en gevarieerd aanbod. Uw voertuig vrijblijvend en deskundig taxeren is ook geen enkel probleem.

Extra service

 • Met onze op- en ombouwexpertise in huis zorgen wij voor extra service voor het maatwerk waarnaar u op zoek bent.
 • Bandenhotel
 • Glasreparatie

Experts en specialisten

 • Onze bestelwagenspecialisten helpen u de juiste keuzes te maken bij de aanschaf van uw nieuwe bestelwagen. Tevens adviseren wij u op deskundige wijze over de voor u meest aantrekkelijke mogelijkheden op het gebied van onderhoud, leasing, financiering en verzekeringen.
 • Onze fleetprofessionals bieden de juiste oplossingen voor de specifieke inzet van uw wagenpark.

Altijd bereikbaar

 • Ook buiten de reguliere openingstijden in onze vestiging in Goes en Roosendaal kunt u bij ons terecht voor advies.
 • De werkplaats(receptie) kent ruime openingstijden en laten u en uw bedrijf beslist niet in de steek.

Mobiel blijven

 • Wij verzorgen uw mobiliteit, ook in het geval dat uw bestelwagen onverwachts even wat langer in de werkplaats moet verblijven. Er is altijd een Mercedes-Benz voertuig voor u beschikbaar en u kunt gebruik maken van onze haal- en breng service.