Verkoopadviseur lichte bedrijfswagens Mercedes-Benz Roosendaal

Automotions Mercedes-Benz is op zoek naar een:

VERKOOPADVISEUR LICHTE BEDRIJFSWAGENS

Locatie: Roosendaal

Heb jij een passie voor mobiliteit? Weet jij haarfijn de mobiliteitswensen van (zakelijke) klanten te inventariseren en in te vullen met een maatwerk oplossing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieprofiel
Wij zijn op zoek naar een gedreven verkoopadviseur lichte bedrijfswagens voor onze Mercedes-Benz vestiging in Roosendaal.

Hoe ziet je werkdag bij Automotions eruit?
Je begint de dag met een kort ochtendoverleg met alle sales collega’s: wat zijn de bijzonderheden deze dag en welke klanten worden verwacht?
Na het overleg vertrek je naar de eerste klant, bij wie je een afspraak hebt voor het inventariseren van de wensen en het taxeren van de huidige bedrijfswagen. Bij terugkomst op kantoor krijg je het goede nieuws dat je 4 nieuwe Vito’s mag gaan leveren aan een andere klant waar je een aantal maanden geleden op bezoek bent geweest. Je persoonlijke benadering, oprecht advies en goede opvolging werpen hun vruchten af!
Na de lunch bezoek je een prospect die je heeft verzocht eens mee te denken over de toekomstige invulling van het wagenpark. Je weet als geen ander te inventariseren wat hierin belangrijk is voor het bedrijf en komt met een gedegen advies. Na afloop plan je een telefonische opvolging in.
Onderweg van en naar de gesprekken op locatie ben je constant alert op bedrijven in de omgeving en ziet het als een uitdaging hier in gesprek te komen met de juiste personen.
Aan het einde van de middag staat een aflevering van een nieuwe Sprinter gepland bij het bedrijf op locatie. Je weet hier altijd weer een bijzonder moment van te maken en neemt uitgebreid de tijd om de auto aan de klant uit te leggen.

Kortom, een uitdagende, gevarieerde werkdag waarin je veel onderweg bent, veel klantcontact hebt en volop ruimte voor eigen inbreng!

Automotions Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Vito

Wat kun je van ons verwachten?
- Een marktconform salaris met bonusregeling
- Een auto, laptop en mobiele telefoon van de zaak
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Een leuk team met gemotiveerde, betrokken collega’s
- Uitgebreide producttrainingen zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen

En natuurlijk het mooie merk Mercedes-Benz. Het merk staat in de top 15 als luxury brand en in de top 5 als autobedrijf. Dit jaar verwachten we diverse nieuwe modellen in de showroom, waarbij elektrificatie een groot aandeel zal hebben. De markt ontwikkelt zich snel en Mercedes-Benz speelt hier voortdurend op de juiste manier op in.

Wat verwachten wij van jou?
- mbo/hbo werk- en denkniveau
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Commercieel talent
- Je bent een goede gastheer
- Je bent fulltime inzetbaar

Ben jij dé kandidaat voor deze functie?
Laat ons voor 29 februari weten wie je bent en waarom we met jou kennis moeten maken. Reageren kan via onderstaande button of werken@automotions.nl. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Marnix van Gilst via marnix.van.gilst@automotions.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.