Junior Serviceadviseur Peugeot Breda

Voor Peugeot zijn wij op zoek naar een

Junior Serviceadviseur

Locatie:

Breda

Wat ga je doen:

Je maakt deel uit van een enthousiast aftersales team. Je assisteert de Serviceadviseur  die de schakel is tussen de klant en de werkplaats én de contactpersoon voor het Business Development Center dat de centrale planning en de voorbereiding van de werkorders verzorgt. Je assisteert bij de bewaking van de processen tussen receptie en werkplaats en je onderhoudt contacten met de afdeling Sales. Tot je takenpakket behoort ook de facturatie.

Wie ben jij:

Je hebt (net) je HBO-studie afgerond en je bent vooral klant- en servicegericht Je hebt organisatietalent en communicatie is één van jouw sterke kanten. Je weet de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je bent fulltime beschikbaar.

Natuurlijk kun je rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien biedt het veelzijdige aanbod van Automotions je volop kansen om verder door te groeien.

Laat ons voor 31 maart  aanstaande weten wie je bent en waarom we met jou moeten praten. Je kunt eenvoudig solliciteren via onderstaande button.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.