Het nieuwe Volvo S90 model bij automotions

Scandinavisch Vakmanschap voor een juiste prijs
De nieuwe Volvo S90 werd eind 2015 gepresenteerd in Gotenburg. De S90 is de opvolger van de S80 die sinds 2006 op de markt was en staat nu in onze showroom. Opvallend detail is dat de sedan semi-autonoom door het verkeer kan met behulp van Pilot Assist, hierdoor kan de Volvo tot een snelheid van 130 km/u strak binnen de lijnen van de snelweg blijven rijden.

Meer over de S90
De S90 is een sedan in het premium segment en dat straalt hij dan ook uit. Met precisie en comfort als duidelijk kader is er met veel Scandinavisch vakmanschap gewerkt aan zowel het innerlijk als het uiterlijk van de S90. In 2013 toonde Volvo de zogenaamde ‘Concept Coupé’ op de Internationale Auto Ausstellung in Frankfurt, dit bleek een al een goede basis te zijn van wat de S90 zou gaan bieden. De S90 heeft een klassiek Volvo design met een moderne twist. 

Business Luxury
In november 2018 voegt Volvo twee exclusieve uitvoeringen toe: de Business Luxury en Business Luxury+. Deze worden in gelimiteerde oplage geproduceerd om het exclusieve en luxueuze karakter te benadrukken. Als basis wordt het rijk uitgeruste Inscription uitrustingsniveau gebruikt, waar opties als Nappa lederen bekleding, Adaptieve Cruise Control met Pilot Assist en Park Assist aan worden toegevoegd. De Business Luxury+ gaat nog een stapje verder met een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak, een head-up display en stoelventilatie en –massage.

Meer info:

automotions

Volvo

Locaties: Goes, Middelharnis / Sommelsdijk

Telefoon: 0113-275 000 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Volvo
S90

Verticale tabs