Nieuws

Automotions Peugeot Oosterhout gaat verhuizen!

Automotions Peugeot Oosterhout

Al vele jaren staan wij als team van Automotions Peugeot Oosterhout voor u klaar als het gaat om de aankoop van een nieuwe Peugeot, kwaliteitsoccasion of vakkundig onderhoud. Daarbij staat het persoonlijk contact met onze klanten altijd bovenaan. Wij brengen u daarom graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Automotions Peugeot Oosterhout gaat verhuizen
Automotions is volop in beweging. Afgelopen jaar hebben wij onze vestiging in Breda volledig vernieuwd waardoor deze helemaal klaar is voor de toekomst. Automotions Peugeot Oosterhout en Breda slaan daarom de handen ineen. Zowel de verkoop-, als serviceactiviteiten worden per 19 oktober aanstaande verhuisd naar onze hoofdvestiging in Breda aan de Huifakkerstraat 5. Het voltallige personeel verhuist mee naar Breda, waardoor de voor u vertrouwde gezichten uw vaste aanspreekpunt blijven.

Verhuist u met ons mee?
Vanzelfsprekend willen wij u graag kennis laten maken met deze vestiging. Onze collega’s staan voor u klaar om vertrouwde en professionele service te bieden zoals u dat van ons gewend bent. Aan het einde van uw bezoek, waarbij wij u graag persoonlijk rondleiden, willen wij u bovendien verrassen met een leuk presentje.

Opslag van uw banden
Heeft u bij de vestiging in Oosterhout zomer- of winterbanden opgeslagen? Om u in de toekomst dezelfde kwaliteit en service te kunnen bieden als voorheen, verhuizen we uw banden graag naar onze vestiging Breda. Mocht u hier onverhoopt toch geen gebruik van willen maken dan bent u vrij deze banden op te komen halen. In dat geval willen wij u vragen dit via dit formulier aan ons door te geven.

Meer informatie
Heeft u vragen over de verhuizing? Wij staan u graag persoonlijk te woord. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via tel. 076 - 565 92 11 of via klantcontact.peugeot@automotions.nl. Wij hopen u snel in Breda te mogen begroeten.

Hartelijke groet,

Naar nieuwsoverzicht