Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Sponsoring SV Walcheren

Automotions is vanaf seizoen 2016/2017 hoofdsponsor van S.V. Walcheren. De voetbalclub vervult een belangrijke maatschappelijke en sociale rol in Vlissingen en omgeving en telt meer dan 600 leden. Het is één van de grootste verenigingen in Zeeland.

Clubbonus

Een belangrijk onderdeel binnen het afgesloten sponsorcontract met S.V. Walcheren is de Automotions Clubbonus.

De Automotions Clubbonus is een bonus van € 150,- die Automotions netto uitkeert aan S.V. Walcheren voor elke auto (nieuw of gebruikt) verkocht en/of geleverd via Automotions vanuit Automotions aan leden (vanaf 18 jaar) of ouders van jeugdleden van de club.

De spelregels voor uitkering van de Clubbonus zijn:

  1. Een nieuwe of gebruikte auto wordt verkocht of geleased aan een lid van de vereniging of ouder van een jeugdlid van de club.
  2. Een koper kan aantonen lid te zijn van de club of (1e verwant) ouder van het jeugdlid om in aanmerking te komen voor de Clubbonus. De koper/lessee is tevens de berijder van de auto en kan de Clubbonus eenmalig aanvragen.
  3. De vereniging bevestigt de lidmaatschapsgegevens van koper aan de dealer via het overdrachtsformulier. Dit kan tot maximaal een half jaar na aflevering van de auto.
  4. De Clubbonus is een initiatief van automotions. Externe communicatie omtrent deze bonus dient altijd afgestemd te worden met automotions
  5. De bonus zal ten goede komen aan de kas van de club.

Overdrachtsformulier

Wanneer een lid of (1e verwant) ouder van een jeugdlid van SV Walcheren zich meldt bij automotions voor het kopen/leasen van een nieuwe of gebruikte auto en gebruik wil maken van de automotions Clubbonus dan kan onderstaand overdrachtsformulier worden gedownload en ingevuld.

Het ingevulde formulier kan opgestuurd worden naar marketing@automotions.nl.