Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Peugeot Expert

Een Expert voor experts
Graag stellen we aan u voor: de nieuwe Peugeot Expert. De Expert heeft een compleet nieuw, fris uiterlijk gekregen en neemt op gebied van innovatie ook een grote voorsprong op zijn concurrenten door voorzieningen als Active Safety Brake, de achteruitrijcamera met VisioPark en het Connect 3D-navigatiesysteem, de handsfree schuifdeuren, de flexibele in te richten cabine met de Moduwork-scheidingswand. Met de nieuwe Expert profiteer je van de voordelen van het modulaire platform EMP2: compacte afmetingen, gewichtsbesparing, efficiënte motoren met een CO2-uitstoot vanaf 133 g/km en een zeer hoge kwaliteit.  

De Peugeot Expert is standaard uitgerust met o.a.:

  • Scheidingswand zonder ruit
  • EPS
  • De handsfree schuifdeuren
  • Active Safety Brake
  • Een laadvermogen van maximaal 1400 kg
  • Centrale vergrendeling en elektrische ramen
  • Multimediasysteem met Bluetooth

Meer over de Expert
De nieuwe euro 6 motoren zijn een stuk zuiniger dan de huidige euro5 varianten. De meest gunstige waarde bij de nieuwe Expert is slechts 133 g/km, vooralsnog een record in het segment. Het gemiddeld verbruik van deze 115pk versie ligt op 5,1 l/100km. Alle aangeboden motoren voldoen aan de Euro 6.1 emissienorm.

Uitvoeringen
De Expert heeft een laadvermogen van maximaal 1400 kg en is leverbaar in 3 lengtes, waaronder een unieke Compact-uitvoering met een lengte van slechts 4,61 m. De langste uitvoering is 5,31 m lang.
U kunt kiezen voor een uitvoering met een hoogte van onder de 1,90 m, zeer praktisch in lage parkeergarages. De nieuwe Peugeot Expert is met een behaalde score van 5 sterren in de Euro NCAP-tests ook voorloper op gebied van veiligheid zijn categorie.

Meer info:

automotions

Peugeot

Locaties: Bergen op Zoom, Breda, Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Peugeot
Expert

Verticale tabs