Nieuwe Peugeot 208

De nieuwe 208: een onweerstaanbare uitstraling

De compleet nieuwe Peugeot 208 is sportiever en meer uitgesproken dan ooit! Mede dankzij de designinvloeden van de 508, is het met recht een unieke en frisse verschijning. Voor welke kleur u ook kiest, hij zal altijd de aandacht naar zich toe trekken.

Peugeot i-Cockpit 3D

In het interieur van de nieuwe 208 vindt u de Peugeot i-Cockpit 3D van de nieuwste generatie. Laat u verrassen door het compacte stuurwiel met daarachter een digitaal instrumentenpaneel met unieke 3D effecten. Een rijervaring zoals nooit tevoren!

Technologieën en connectiviteit

We kunnen wel concluderen dat de nieuwe 208 een technologisch hoogstandje is. Het model is namelijk, afhankelijk van de uitvoering, uit te rusten met functionaliteiten die zelfs in hogere segmenten niet altijd terug te vinden zijn. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Adaptieve cruise control met Lane Positioning Assist

  • Keyless entry en start met benaderingsfunctie

  • Actieve parkeerhulp

  • Full Led koplampen

  • 10" touchscreen

Motoren

Uniek in zijn segment: de 208 verschijnt direct bij de introductie ook als 100% elektrische variant. Het belangrijkste tegenargument voor een elektrische auto was altijd de actieradius. Bij de e-208 zit dat wel goed, met 340km volgens de WLTP meetcyclus. Daarnaast is het met 136pk en 260Nm een bijzonder krachtige aandrijflijn.

Uiteraard komen er ook reguliere verbrandingsmotoren beschikbaar. De 208 wordt geleverd met de nieuwste generatie PureTech benzinemotoren en BlueHDi dieselmotoren. Stuk voor stuk een optimale mix van prestaties en efficiëntie.

Heeft de nieuwe Peugeot 208 uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag!

Wij verwachten de nieuwe 208 rond de herfst van dit jaar in onze showroom. Klik hier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom de 208.

Meer info:

automotions

Peugeot

Locaties: Bergen op Zoom, Breda, Breda, Goes, Oosterhout, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Peugeot
(e)208

Verticale tabs