Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
peugeot boxer

Met de Boxer kunt u alle concurrentie aan
Met een uitgebreid gamma van vier lengtes en drie hoogtes, gesloten bestelbus, enkele of dubbele cabine, Plancher Cabine, uitvoeringen voor op- en ombouw is de Peugeot Boxer ontworpen zodat u kunt altijd werken onder de beste omstandigheden. De Boxer is een efficiënte bedrijfswagen met een riante laadruimte tot wel 17m3 en is bovendien een van de weinige bestelwagens met een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van maar liefst 4 ton. 

De Peugeot Boxer is standaard uitgerust met o.a.:  

  • EPS
  • Volume van 8m³ tot  17m³
  • De laadvloer heeft een lengte van 2,67m tot 4,07m
  • Getint glas
  • Lange dak antenne
  • Halfhoge zijwand bescherming
  • In hoogte verstelbaar stuurwiel
  • Volledig gesloten stalen scheidingswand

Meer over de Boxer
De achterdeuren van de Boxer zijn leverbaar tot een hoogte van wel 2,03 (de hoogste in zijn segment) en heeft een laadbreedte van 1,422 m. De schuifdeuren met en een laadbreedte van 1,25 M, bieden u alle ruimte om bijvoorbeeld europallets in te laden in deze bedrijfswagen. Het brandstof verbruik van de Boxer behoort tot het laagste in z’n segment dankzij de e-HDi motor met een stop- startsysteem. Ook is de Carrosserie van de Boxer versterkt waardoor u nog veiliger de weg op gaat naar uw volgende klus.

Bent u op zoek naar een speciale uitvoering, zoals een kipper of uitvoering met open laadbak? De Boxer is leverbaar met een breed gamma van speciale carrosserieën met uiteenlopende laadvermogens en laadvolumes. U kunt de ombouw op bestelling zelfs volledig naar wens laten uitvoeren. Daarnaast kan de auto voordat hij wordt afgeleverd van verschillende accessoires worden voorzien, zoals beschermingsroosters, een laadklep, een trekhaak of een zwaailicht. En ongeacht de uitvoering waarnaar u op zoek bent en het aantal auto's dat u wilt bestellen, zorgen wij ervoor dat de levertijd zo kort mogelijk is zodat u over uw nieuwe bedrijfswagens beschikt op het moment dat u ze nodig hebt.

 

Meer info:

automotions

Peugeot

Locaties: Bergen op Zoom, Breda, Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Peugeot
Boxer

Verticale tabs