De stoere SUV van Opel 
De Mokka X is de doorontwikkeling op de Mokka. Het front van deze auto is nu moderner en stijlvoller. Daarnaast heeft Opel de Mokka een technologische upgrade gegeven waardoor deze auto nu weer helemaal bij de tijd is. Er zijn drie verschillende uitvoeringen beschikbaar 'De selection, edition en de innovation'. De Mokka X  straalt als SUV nu veel meer kracht uit en kan zich aanpassen aan situatie op de weg en offroad.

De Mokka X van Opel is standaard uitgerust met o.a.:

  • USB-aansluiting Bluetooth (telefonie), 7" kleuren touchscreen en Opel OnStar: Uw persoonlijke online & service assistent
  • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
  • Elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels in carrosseriekleur
  • Installatievoorziening kinderzitjes (ISOFIX) op achterbank
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
  • Warmtewerende voorruit
  • Automatic Light Control (ALC)
  • 16-17 inch stalen/lichtmetalen velgen (RRY/WQX)

Meer over de Mokka X
De Mokka X is handgeschakeld leverbaar als 1.4 Turbo benzine of een 1.6 diesel. De innovation uitvoering is het vlaggenschip van de Mokka X serie. De nieuwe Opel Mokka X is leverbaar met twee state-of-the-art infotainmentsystemen: Radio 4.0 IntelliLink en Navi 900 IntelliLink. In combinatie met de persoonlijke service-assistent Opel OnStar en 4G/LTE WiFi hotspot biedt het model een voor zijn segment ongekende online ervaring. De nieuwe generatie IntelliLink-infotainmentsystemen integreren de wereld van smartphones en apps op een gebruiksvriendelijke manier in de Opel Mokka X. Het infotainmentsysteem Radio 4.0 IntelliLink omvat een 7-inch touchscreen, USB-aansluiting en Bluetooth-technologie en biedt de berijder de mogelijkheid voor het handsfree beantwoorden van telefoongesprekken, het streamen van audio en – indien de auto stilstaat – het bekijken van foto’s, video’s en films.

Meer info:

automotions

Opel

Locaties: Middelharnis / Sommelsdijk, Breda, Goes, Roosendaal

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Opel
Mokka X

Verticale tabs