Opel Insignia Grand Sport automotions
Opel Insignia Grand Sport automotions

De nieuwe generatie Opel Insignia is verleidelijk, dynamisch en heeft een imponerend voorkomen. Het vlaggenschip van Opel maakt niet alleen indruk op gebied van uiterlijk, prestaties en techniek. Ook de prijs is aantrekkelijker dan ooit. 

De Opel Insignia is uitgerust met o.a.

  • Adaptive Forward Lighting
  • Boordcomputer met  een  kleurendisplay
  • Donker getinte achterste zijruiten en achteruit
  • Een links en rechts gescheiden Electronic Climate Control systeem
  • Parkeersensoren
  • LED achterlichtunits en LED dagrijverlichting

Meer over de Insignia
Met een dynamische vormgeving zijn zowel de Grand Sport áls de Sports Tourer een lust voor het oog. Daarnaast maakt de Insignia indruk met zijn aerodynamische eigenschappen en vele technische innovaties. De nieuwe generatie Opel Insignia is gebaseerd op een compleet nieuwe architectuur en is tot 200 kg lichter dan het huidige model. Deze substantiële gewichtsreductie resulteert in een preciezere besturing en meer wendbaarheid. Daarnaast biedt de Insignia meer interieurruimte en is de basisuitvoering zeer rijk uitgerust. De nieuwe Insignia is daarom een model om rekening mee te houden.

Technologie
Elke Opel Insignia is voorzien van een uitgebreid infotainment systeem met touchscreen en van het Open & Start keyless entry systeem van Opel. De Insignia is standaard voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen, zoals Opel Eye - veiligheidssystemen Forward Collision Alert met voetgangersdetectie en automatische remingreep, Lane Departure Warning, Active Lane Assist met automatische stuurcorrectie en Following Distance Indication. 

Motoren
De nieuwe Insignia debuteert met een nieuwe lijn motoren waarbij de transmissies verbeterd zijn. De aluminium viercilinder 1.5 Turbo is er met 103 kW/140 pk vermogen.  Een opvallende uitvoering is de de 2.0 Turbo met een vermogen van 191 kW/260. Deze krachtige turbomotor is gekoppeld aan een volledig nieuwe achttrapsautomaat en een geavanceerd AWD-systeem met torque vectoring.
Verder is de nieuwe Opel Insignia leverbaar met de beproefde 1.6 CDTI dieselmotor in combinatie met de vernieuwde zesversnellingsbak (minder interne wrijving).  Het aanbod wordt gecompleteerd door de geoptimaliseerde 2.0 CDTI dieselmotor met 125 kW/170 pk. 

Meer info:

automotions

Opel

Locaties: Middelharnis / Sommelsdijk, Breda, Goes, Roosendaal

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Opel
Insignia

Verticale tabs