Rijklaar vanaf € 9.999- excl. BTW/BPM

De Opel Combo heeft het grootst laatsvermorgen in z,n klasse
Welke zakelijke plannen u ook heeft, de Opel Combo heeft er de ruimte voor. En dankzij zijn extra brede schuif- en achterdeuren neemt u alles en iedereen met gemak mee. Bovendien heeft de Combo het grootste laadvermogen in zijn segment, maximaal 1.025 kg! Dit grote laadvermogen is onder meer te danken aan zijn innovatieve Bi-Link achterwielophanging. Dit systeem zorgt bovendien voor betere rijeigenschappen en een hoger rijcomfort.

De Opel Combo is standaard uitgerust met o.a.

  • Verwarming met 4 snelheden
  • Asymmetrische achterdeuren zonder ramen
  • Volledige scheidingswand zonder raam
  • Elektronische Stabiliteits Programma (ESP)
  • Een achter paneel zonder raam (links en echts)
  • Bevestigingsogen in vloer laadruimte
  • Dagrijverlichting
  • 16 inch stalen velgen

Meer over de Combo
Omdat we bij Opel ook graag rekening houden met uw budget én het milieu, is de Combo ook nog eens ontzettend zuinig. De kilometerkostprijs van de Combo behoort tot een van de beste in zijn segment; dit is te danken aan het lage brandstofverbruik, de lage onderhoudskosten en de goede restwaarde. De Combo is leverbaar in twee verschillende dakhoogtes (1,85- en 2,10 meter) en twee verschillende lengtes (4,39- en 4,74 meter). Zo is er altijd een Combo die bij uw wensen past. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende benzine-, diesel- en CNG motoren.

Gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500,-!
Kiest u nu voor een nieuwe Opel Bedrijfswagen dan regelen wij de complete inrichting of ombouw t.w.v. €1.500,-. Zo kunt u uw nieuwe bedrijfswagen volledig naar wens en bedrijfsklaar laten inrichten. Daarnaast profiteert u ook van 5 jaar lang 0% rente op uw financiering.

Meer info:

automotions

Opel

Locaties: Middelburg, Breda, Goes, Middelharnis / Sommelsdijk, Roosendaal

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Opel
Combo

Proefrit aanvragen

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op