Ongekende veelzijdigheid, innovatieve assistentiesystemen en efficiënte motoren maken de nieuwe Combo tot de perfecte zakenpartner.

Verrassend veel laadruimte
Vanbuiten compact, vanbinnen ongelooflijk ruim: dankzij tot 3,9 m3 laadruimte en een laadvermogen tot 1000 kg is de Combo overal op voorbereid. Met een laadlengte tot 2131 mm, een breedte tot 1630 mm en een hoogte tot 1243 mm biedt de Combo ruim plaats voor alles wat u wilt vervoeren. Ook grotere pakketten schuift u via de wijd openslaande achterdeuren moeiteloos naar binnen. Ook voor zwaardere lasten kunt u op de Combo vertrouwen. Dankzij een maximaal laadvermogen van 1000 kg kan hij meer verstouwen dan zijn compacte buitenmaten zouden doen vermoeden. De praktische dakklep, die onder een hoek van 40 graden openklapt, maakt het een stuk gemakkelijker om lange voorwerpen, zoals een ladder of buizen, veilig mee te nemen.

Zitcomfort en rijdend kantoor
Bent u alleen onderweg, dan kunt u de passagiersstoel eenvoudig neerklappen, zodat ruimte ontstaat voor extra lading. Een stevige stalen scheidingswand houdt de lading veilig in de laadruimte. Standaard zonder raam, optioneel leverbaar met een raam. Om in elke situatie optimaal toegang tot de laadruimte te bieden, is de Combo voorzien van een brede schuifdeur aan passagierskant, of schuifdeuren aan beide zijkanten. Beschikbaar met of zonder raam.

Uw visitekaartje
De Combo is door zijn design direct herkenbaar als een Opel: een krachtig, gestroomlijnd profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en slimme innovaties. Met de keuze uit een reeks geavanceerde en efficiënte dieselmotoren en versnellingsbak of automaat kunt u de Combo helemaal naar uw hand zetten. Verder beschikt de Combo over een achteruitrijcamera, head-up display en verwarmbare voorstoelen, stuurwiel en buitenspiegels. Verder kunnen de veiligheidssystemen zoals vooraanrijdingsassistent, actieve rijstrook-assistent en verkeersbordherkenning natuurlijk niet missen!

Meer info:

automotions

Opel

Locaties: Middelharnis / Sommelsdijk, Breda, Goes, Roosendaal

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Opel
Combo

Verticale tabs