ampera-e

De nieuwe Opel Ampera-e, revolutionaire techniek voor dagelijks gebruik.
De volledig elektrische Opel Ampera-e beschikt over een revolutionaire actieradius, die verder gaat dan de huidige EV´s. Voortbouwend op de expertise die Opel heeft opgedaan met de oorspronkelijke Ampera combineert de nieuwe Ampera-e innovatieve, elektrische mobiliteit met geavanceerde connectiviteit en puur rijplezier.

Wat heeft de Ampera-e van Opel u te bieden:

  • Actieradius van meer dat 500 kilometer
  • 10,2 inch touchscreen bediening
  • Achteruitkijk camera
  • Opladen via stopcontact, thuislaadstation of een publieke snellader
  • Climate Controle
  • bespaar mogelijkheden om uw bereik te vergroten
  • Bose® geluidssysteem
  • 17 inch lichtmetalen velgen

Meer over de Ampera-e
De Ampera-e oogt compact maar van binnen is hij verrassend ruim door een slimme plaatsing van het accupakket in de bodem van de auto. Verder is de Ampera-e beschikbaar met de nieuwste generatie van het IntelliLink -entertainmentsysteem en van Opel OnStar . Deze gelauwerde connectiviteits- en service-assistent dient onder meer als krachtige wifi-hotspot voor tot wel zeven mobiele apparaten. Het van Apple CarPlay voorziene IntelliLink-systeem biedt de inzittenden  toegang tot muziek en films. Het zijn slechts enkele van de vele entertainmentfuncties aan boord van de Opel Ampera-e.

De baanbrekende actieradius
Volgens de New European Drivind Cycle (NEDC; de huidige standaard voor het vergelijken van bereik tussen verschillende voertuigen) biedt de elektrische Opel op één acculading een actieradius die de magische 400 kilometergrens met ruime marge overschrijdt. Hiermee is de Ampera-e met afstand de beste in zijn klasse. Met minstens 25% meer bereik dan zijn meest naaste concurrent zet Opel met de Ampera-e nieuwe maatstaven. In de wetenschap dat het praktijkverbruik afwijkt van de NEDC-standaard (door factoren als wegomstandigheden, rijgedrag, temperatuurverschillen en belading) behaalt de Ampera-e toch nog met gemak een rijbereik van ruim 300 kilometer in realistische omstandigheden

De baanbrekende actieradius  De prestaties van een Sportauto
De Ampera-e levert sportautoprestaties, met een maximumkoppel van 360 Nm en een vermogen van 150 kW (204 pk). De volledig elektrische Opel sprint in slechts 3,2 seconden van 0 naar 50 km/u. De acceleratie van 80 naar 120 km/u vergt maar 4,5 seconden (cijfers onder voorbehoud). De topsnelheid is ten faveure van de totale actieradius begrensd op 150 km/u.

Meer info:

automotions

Opel

Locaties: Middelharnis / Sommelsdijk, Breda, Goes, Roosendaal

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Verticale tabs