Vervangend vervoer bij automotions

Wanneer uw auto in onze werkplaats is voor onderhoud of reparatie wilt u natuurlijk graag mobiel blijven. Daarom heeft automotions diverse mogelijkheden vervangend vervoer dat aansluit op uw wensen.

Automotions biedt de volgende mogelijkheden aan:

  • Gratis klantentaxi
  • Gratis leenfiets
  • Haal- en brengservice auto
  • Vervangende auto

Gratis klantentaxi
Wanneer u uw auto bij ons hebt gebracht kunt u gratis gebruik maken van onze klantentaxi. Een medewerker van automotions brengt u naar een bestemming die binnen een kwartier van de automotions vestiging ligt en komt u op een afgesproken tijd weer ophalen.

Gratis leenfiets
U kunt gratis gebruik maken van een van onze leenfietsen. Deze service is handig wanneer automotions bij u in de buurt is.

Haal- en brengservice auto
Met onze Haal- en brengservice komen wij uw auto vóór 08:00 uur ophalen op een afgesproken plaats, op voorwaarde dat deze locatie valt binnen het werkgebied van het desbetreffende merk. Na 17:00 uur wordt de auto dan weer netjes bij u teruggebracht. Wilt u uw auto overdag op laten halen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Vervangende auto
Een auto missen is voor veel mensen niet prettig. Daarom kunt u ook kiezen voor een vervangende auto. Automotions biedt de volgende auto’s aan:

CATEGORIE MERK/TYPE 1 DAG (INCL BTW), 100 vrije km's *
A Peugeot 108, Opel KARL, Ford Ka+
 
€ 31,-
B Opel Corsa, Opel ADAM, Peugeot 208, Ford Fiesta
 
€ 42,-
C Peugeot 308, Opel Astra, Ford Focus
 
€ 48,-
D Volvo V40, Opel Insignia, Ford Mondeo, Mercedes-Benz A-Klasse
 
€ 62,-
G Volvo S60, Mercedes-Benz C-Klasse
 
€ 86,-

Bedrijfswagens prijs op aanvraag

* Prijs is inclusief BTW, 100 vrije kilometers, € 0,21 meerprijs per extra gereden kilometer.

Advies
Wij raden u aan om uw keuze voor vervangend vervoer aan te geven wanneer u een werkplaatsafspraak maakt. Zo bent u er zeker van dat er vervangend vervoer voor u klaarstaat! 

Heeft u vragen over onze services? Neem dan contact met ons op.