Plan de Seizoenscheck voor uw Peugeot

Seizoenscheck bij Automotions Peugeot

Na de winter kan het interieur en exterieur van uw Peugeot wel een opfrisbeurt gebruiken. Rijd in maart en april langs bij uw Erkend Reparateur voor een gratis aircocheck en maak uw Peugeot weer helemaal klaar voor de lente.

Aircocheck - Lentevoordeel

Bij een aircocheck, door een ervaren monteur, wordt de werking en hygiëne van uw airco gecontroleerd. Een goedwerkende airco zorgt voor frisse lucht in uw Peugeot en is beter voor uw gezondheid. Daarnaast kunt met een FORTRON aircobehandeling en een nieuw anti-allergeen interieurfilter kiezen voor een nog frisser en gezonder interieur. Voor de FORTRON behandeling betaalt u slechts €39,- en voor een complete airco reiniger betaald u slechts €99,-.

Om het helemaal af te maken profiteert u in maart en april van 15% voordeel op nieuwe mattensets en anti-allergeen interieurfilters. En om het exterieur goed te verzorgen bent u welkom voor een behandeling, waarmee uw lak voor de aankomende 3 jaar wordt beschermd en gaat blinken als nieuw.

Airco reiniger

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

De beste banden voor elk budget

Banden zijn overal te koop in alle maten en prijsklassen en het aantal merken is enorm. Wij adviserem u graag op basis van uw specifieke auto en uw specifieke wensen. Rijdt u veel of weinig, wat is uw budget en wat is uw rijstijl? Daarbij krijgt u altijd vooraf te horen wat de kosten zijn voor montage en balanceren, dus geen onverwachte kosten achteraf. En, zeker zo belangrijk: met de technische kennis van onze specialisten kiest u voor veiligheid en zekerheid.

Offerte ontvangen voor nieuwe banden?