Peugeot bandenservice

Bandenservice

Banden zijn overal te koop in alle maten en prijsklassen en het aantal merken is enorm. Wij adviseren u graag op basis van uw specifieke auto en uw specifieke wensen. Rijdt u veel of weinig, wat is uw budget en wat is uw rijstijl? Daarbij krijgt u altijd vooraf te horen wat de kosten zijn voor montage en balanceren, dus geen onverwachtse kosten achteraf. En zeker zo belangrijk, met de technische kennis van een dealer kiest u voor veiligheid en zekerheid.

Maak kans op een Michelin-sterrendiner*

Bij aankoop van Michelin CrossClimate banden 
Maak kans op een galadiner voor twee t.w.v. €550 bij aankoop van twee of meer Michelin CrossClimate banden. Het Chef’s diner, ter ere van de bekend making van de Michelinsterren voor restaurants, wordt verzorgd door 2 Michelin chefs.

Michelin CrossClimate banden 
Michelin CrossClimate banden combineren de duurzaamheid van een zomerband en de grip van een winterband: het perfecte compromis. Zo bent u elk seizoen voorbereid op alle weersomstandigheden, zonder dat u uw banden hoeft te wisselen.

Peugeot winterbanden

Winter-, zomer- of all-season banden?

Verkeersveiligheid is van levensbelang. In de zomer rijdt u het veiligst op zomerbanden. Deze banden zijn speciaal gemaakt voor een kortere remweg bij hogere temperaturen. Bij temperaturen onder de zeven graden wordt het u aangeraden om dan winterbanden onder de auto te plaatsen. Natuurlijk is de aanschaf van een extra set banden een behoorlijke investering. Dat wil echter niet zeggen dat u duurder uit bent. Doordat u de zomer- en de winterbanden afwisselt, doet u bijna twee keer langer met uw zomerbanden dan normaal.

Op dit moment hebben wij weer complete winterbandensets, de veiligste winterband-velg combinatie met originele PEUGEOT velgen.

*Bij aanschaf van 2 of 4 CrossClimate banden (losse banden) bij een Peugeot Erkend Reparateur maakt u kans op 2 plaatsen voor het Chef’s diner tijdens de uitreiking van de Michelingids en de bekendmaking van de Michelinsterren t.w.v 275 euro pp. Het Chef’s diner vindt plaats in Amsterdam op 13 januari 2020. Stuur uw aankoopfactuur met hierop de vermelding van uw aankoop van Michelin CrossClimate banden naar peugeotservicenl@peugeot.com. Deze winkans is geldig voor aankopen vanaf 23 september tot en met 30 november 2019. De trekking vindt wekelijks plaats gedurende week 40 tot en met 49/2019. Na iedere trekking wordt de winnaar persoonlijk geinformeerd en informeren wij de leverende Peugeot Erkend Reparateur. De toegang tot het Michelinsterren galadiner is niet inwisselbaar voor geld.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor nieuwe banden