Peugeot Assistance Pechhulp

Autopech of een ongeval kan iedereen overkomen. Daarom is het goed om te weten dat de medewerkers van de professionele pechhulp en Assistance voor u klaar staan. 

Peugeot Assistance stuurt zo snel mogelijk hulp naar u toe. Mocht uw auto onverhoopt niet direct gerepareerd kunnen worden, dan wordt er altijd gezorgd voor een oplossing zodat u uw reis kunt vervolgen.

Nederlandstalige helpdesk van Peugeot Assistance
De Nederlandstalige helpdesk van Peugeot Assistance is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar om u in geval van pech te assisteren in geheel Europa*.

Peugeot Assistance is standaard voor 2 jaar inbegrepen bij een door het officiële Peugeot-dealernetwerk nieuw geleverde Peugeot.

Hulp inroepen voor Peugeot Assistance pechhulp?
In Nederland belt u 0800 - 023 17 33 en vanuit het buitenland bereikbaar via nummer 0031 20 – 6545536.

PEUGEOT ASSISTANCE PECHHULP BIJ ONDERHOUD
Indien u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij een Peugeot Erkend Reparateur, ontvangt u automatisch Peugeot Assistance Pechhulp. Vanaf de datum van het periodieke onderhoud van uw Peugeot tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud met een maximum van 12 maanden ongeacht de leeftijd van het voertuig.

Voor het programma Assistance bij Onderhoud zijn 3 pakketten ontwikkeld:

NL-Basis: basis dekking (defect, sleutels, brandstof), geen vervangend vervoer, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
NL-Plus: NL-Basis plus lekke band en defecte accu, vervangend vervoer, geldig in Nederland. Tegen meerprijs van €19,95.
EUR-Premium: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €49,95.