Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Repair & ReConnect

Repair & Reconnect.

Bij schade kunt u als Mercedes-Benz rijder vertrouwen op het beste schadeherstel.

 

 

Waarom kiezen voor Repair & Reconnect?

Met Repair & Reconnect blijft uw Mercedes-Benz betrouwbaar en veilig. Precies zoals u mag verwachten.

Repair & Reconnect voordelen

 

Voorbeelden van schadegevallen: de schade achter de schade

Repair & Reconnect voorbeelden

Parkeerschade

Schade aan uw bumper. Het kan iedereen overkomen door steenslag, een paaltje of de trekhaak van een andere auto. Een kras, deuk of een scheur in de bumper kunnen een directe impact op de Active Brake Assist hebben. Deze voorkomt kop-staartbotsingen en ongevallen met overstekende voetgangers door actief in te grijpen wanneer u iets zou missen.

Ruitschade of vervanging

Een ster of barst in uw voorruit. Met de juiste gereedschappen en materialen is het optisch zo gerepareerd. Het correct monteren van een voorruit in uw Mercedes-Benz luistert echter nauw. Zo maakt de correcte montage van de voorruit direct onderdeel uit van de veiligheidssystemen van de auto. Bijvoorbeeld de Active Lane Keeping Assist. Deze waarschuwt met een trillend stuurwiel bij het onbedoeld wisselen van rijbaan. Bij naderend gevaar voert het systeem ook een actieve remingreep uit.

Carrosserieschade

Een kras of deuk in de carrosserie? Ongelukkig, want hierachter bevinden zich de sensoren van de Active Blind Spot Assist. Als het systeem signaleert dat het wisselen van rijbaan gevaarlijk is, waarschuwt het met een rode gevarendriehoek in de buitenspiegel. De omgeving van de auto wordt dan actief in de gaten gehouden. Wanneer de bestuurder niet reageert op de zichtbare waarschuwing, volgt een hoorbaar signaal. Blijft het gevaarlijk, dan volgt via het ESP een eenzijdige remingreep om de auto binnen de rijbaan te houden. De slimme verdeling van remkracht corrigeert de richting, waardoor de kans op een aanrijding drastisch afneemt.

Repair & Reconnect schade

Stappenplan wat te doen bij schade

 

repair-en-reconnect-schade-stappen

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Automotions Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel

Mercedes-Benz Erkerd Schadeherstel

Bij Automotions Mercedes-Benz heeft u de zekerheid van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma. Uw auto wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen, tegen marktconforme prijzen. Bovendien behoudt uw Mercedes-Benz zijn waarde. Normaal wordt u door uw verzekeringsmaatschappij doorverwezen naar een schadeherstelbedrijf. Wanneer u schade heeft, zien wij u graag terug bij é;en van onze Mercedes-Benz vestigingen. U kunt uw verzekeraar melden dat u uw Mercedes-Benz liever naar een Automotions Mercedes-Benz vestiging brengt. De keuze is geheel aan u.