Mercedes-Benz bandenwissel

De lente is in aantocht, wissel uw winterbanden om naar zomerbanden!

De temperaturen stijgen langzaam maar zeker weer en hoe hoger de temperatuur hoe sneller uw winterbanden zullen slijten. Het is dus weer tijd voor uw wielen en/of banden wissel. Naast het wisselen van banden kunt u bij Automotions ook terecht voor nieuwe banden. Wij hebben een uitgebreid assortiment zomerwielen. De wielen zijn speciaal ontworpen door Mercedes-Benz en de pasvorm en het design sluiten naadloos aan op het betreffende model. Op die manier heeft u naast het stijlvolle uiterlijk van uw auto ook weer de garantie voor veiligheid en comfort die bij zomerbanden hoort. Uw winterbanden opslaan? Ook dat is geen probleem bij Automotions Mercedes-Benz.

Kiest u voor zomerbanden, kijk dan ook eens naar de vele fraaie velgen die Mercedes-Benz u aanbiedt.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor nieuwe banden.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ons aanbod

Mercedes-Benz wielenconfigurator.

Welke velgen geven uw Mercedes-Benz de mooiste uitstraling? U ziet het binnen enkele seconden in onze wielenconfigurator. Succes met uw keuze!

Ga naar de wielenconfigurator >

Mercedes-Benz winterwielen configurator

Mercedes Original zomerbanden.

Mercedes Original zomerbanden worden geproduceerd in samenwerking met gerenommeerde bandenfabrikanten en onderworpen aan uiterst strenge gebruikstesten. De banden zijn opgebouwd uit maar liefst 200 verschillende materialen die ieder hun eigen specifieke functie hebben.

Mercedes-Benz winterwiel binnenband

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor nieuwe banden