Het hele jaar door een frisse bestelwagen.

De stijgende temperatuur kan zorgen voor een wildgroei aan bacteriën in uw airco. Het is niet gezond om deze bacteriën in te ademen.

Laat uw airco daarom nu grondig schoonmaken. Zo rijdt u deze zomer niet alleen met een frisse airco, maar ligt u ook nog een geheel in stijl op het strand. U ontvangt namelijk gratis een Mercedes-Benz strandlaken bij een Airco Cleaning behandeling. Verbeter de luchtkwaliteit in uw Mercedes-Benz. Door regelmatig de luchtleidingen van uw airconditioning te laten reinigen, voorkomt u nare geurtjes en geeft u ziektekiemen geen kans.

Verbeter de luchtkwaliteit in uw Mercedes-Benz. Door regelmatig de luchtleidingen van uw airconditioning te laten reinigen, voorkomt u nare geurtjes en geeft u ziektekiemen geen kans.

Airco Cleaning

Actieprijs: € 89,- 

We verzorgen een complete en grondige reiniging van uw airconditioning, waarbij zowel de verdamper als luchtleidingen worden schoongemaakt.

  • Reiniging van de verdamper en de leidingen met Mercedes-Benz Origineel Reinigingsmiddel.
  • Visuele controle van de airconditioning.
  • Functionele controle van de airconditioning.

 

Airco Onderhoud

Actieprijs:  € 149,- 

Liever een all-in onderhoud? Naast de Airco Cleaning wordt met speciale diagnose-apparatuur een complete controle uitgevoerd van de airconditioning van uw Mercedes-Benz.

 We controleren de temperatuur en druk. Indien nodig vullen we koelvloeistof (tot 100 gram) en/of compressorolie bij.

  • Airco Cleaning.
  • Complete controle van de airconditioning met diagnose-apparatuur, inclusief controle van temperatuur en druk.
  • Bijvullen van koelmiddel en compressorolie.

 

Mercedes-Benz Vito actie