100% schone lucht met de Aircoservice

Geef allergieën geen kans.

Uw longen verwerken elk uur tot wel 500 liter lucht. Maar alle lucht die u inademt gaat eerst door uw airconditioning. Het is dus belangrijk dat dit systeem schoon is en vrij van bacteriën. Zo'n 60% van de aircosystemen is verontreinigd. Het frequent reinigen van het syteem is daarom aan te raden. Met de Aircoservice zorgen wij voor een grondige reiniging van het systeem, zodat u kunt genieten van frisse lucht. Ook met de ramen dicht! Wij bieden u exclusief bij Automotions de volgende aircoservices aan:

Reinigen van de airco verdamper € 39,00
De airco wordt met behulp van onze Ozon machine gereinigd. Het systeem wordt gedesinfecteerd en de airco werkt weer als vanouds. De gezuiverde lucht is gezond voor u en uw medepassagiers!

Volledig airco onderhoud € 149,00* 
Bij volledig onderhoud wordt de airco compleet gereinigd. Dit type aircoservice is een combinatie van de eerder genoemde aircoservices. De hiervoor beschreven werkzaamheden worden aan de airco van uw auto uitgevoerd.

*Systemen worden gevuld met koudemiddel R134a. 
Koudemiddel R1234yf kost € 100,00 extra.

 

Navigatie-update.

Actieprijs: € 95,-

Met een update voor uw Garmin*- of COMAND navigatiesysteem beschikt u meteen over de meest efficiënte routes en actuele navigatiegegevens. En dankzij Live Traffic Information leidt de navigatie u soepel langs alle oponthoud op de route. Kortom: met een navigatie-update weet u zeker dat u altijd op de goede weg bent. 

Voor slechts €95,- installeren wij de juiste update zodat u over de meest betrouwbare en complete route-informatie beschikt.**

 

*incl. verlenging van Live Traffic Information voor een periode van 3 jaar vanaf de datum van de update. 
** Wij informeren u graag over de actuele aanbieding op Becker kaartupdates. Actie geldig t/m 31 augustus. Adviesprijs incl. btw en arbeidsloon.