Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Levenslang gratis APK voor uw auto

Automotions maakt het u graag gemakkelijk. Zo ook bij de terugkerende algemene periodieke keuring (APK).
We hebben daarom de unieke service Levenslang gratis APK geïntroduceerd.

De prijs voor een APK ligt normaal gezien rond de  € 50,- , inclusief bijkomende kosten. Automotions hanteert standaard een actietarief van slechts € 29,95 all-in.
Met de service Levenslang gratis APK betaalt u echter helemaal niets meer.

De service bij aanschaf auto
De service werkt eenvoudig. Wanneer u een auto of bestelwagen, nieuw of gebruikt, koopt bij automotions ontvangt u een waardedocument bij de autopapieren. Zodra het tijd is voor een APK kunt u deze door middel van het tonen van het waardedocument gratis laten uitvoeren in alle automotions vestigingen

De service bij het plannen van een APK
Wanneer uw auto bij ons in de werkplaats komt voor APK krijgt u de service Levenslang gratis APK aangeboden. Bij het ophalen van de auto ontvangt u een waardedocument bij de autopapieren. Zodra het weer tijd is voor een APK kunt u deze door het tonen van het waardedocument gratis laten uitvoeren in alle automotions vestigingen.

Het waardedocument is gekoppeld aan de auto én is overdraagbaar. Wanneer u uw auto verkoopt, blijft de gratis APK dus geldig op de auto. Dit geeft uw auto een meerwaarde bij de verkoop!

Compleet gratis
Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service. Levenslang gratis APK omvat de keuring inclusief de wettelijke afmeldkosten plus eventuele roetmeting, viergastest en/of EOBD-uitlezing.

Heeft u vragen over deze service? Dan kunt u ons bellen, chatten of mailen. 

Voorwaarden

 • De service is specifiek bedoeld voor particulieren en bedrijven met een klein wagenpark met minder dan vijf auto's, die in het bezit zijn van een personenwagen of lichte bedrijfswagen. Handelaren, autobedrijven en fleetklanten met een wagenpark van meer dan vijf auto’s komen niet in aanmerking.
 • De service is bedoeld voor bestaande klanten die in de afgelopen twee jaar een onderhoudsbeurt hebben laten uitvoeren door automotions.
 • De service is bedoeld voor nieuwe klanten die bij automotions een afspraak maken voor APK in combinatie met een onderhoudsbeurt.
 • De service is niet van toepassing voor klanten die geen onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij automotions.
 • De APK mag los van een onderhoudsbeurt uitgevoerd worden.
 • De APK zal maximaal één keer per jaar gratis worden uitgevoerd, conform de per 1 januari 2006 geldende regelgeving op het gebied van APK.
 • Levenslang gratis APK is gekoppeld aan de auto en niet aan de eigenaar en wordt dus overgedragen bij de verkoop van de auto.
 • Wanneer de auto niet door de APK komt, neemt automotions altijd contact met de eigenaar op om de kosten te bespreken voor de reparatie.
 • Automotions behoudt zich het recht de service te beëindigen wanneer fraude wordt vermoed.
 • Afmeldkosten en eventuele emissietesten (zoals roetmeting, viergastest en uitlezen EOBD) zijn voor rekening van automotions.
 • Deze actie is onder voorbehoud van veranderingen in de APK-wetgeving of als automotions onverhoopt geen APK-keuringen meer zou verzorgen.
 • Automotions heeft het recht de campagne Levenslang gratis APK te beëindigen op ieder gewenst moment.