Banden bij automotions

Om zorgeloos van uw auto te blijven genieten is goed onderhoud van groot belang. Daarbij is één specifiek onderdeel, waar u als berijder misschien wat minder snel bij stil staat, van essentieel belang: de banden. Als merkspecialist vertellen wij graag meer over het belang van een goede bandenconditie én de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Het belang van goede banden
Het is verstandig te investeren in goede banden voor uw auto. Deze zorgen voor een optimale wegligging en verkorten de remweg. Wanneer u investeert in een goede kwaliteit banden, investeert u in uw eigen veiligheid. Daarnaast hebben goede banden een positieve invloed op uw brandstofverbruik. U rijdt dus niet alleen veiliger, maar ook zuiniger!

Wisselen en opslag
Bij automotions gaan we bewust niet voor het ‘klaar terwijl u wacht’ concept. Een bandenwissel lijkt een simpele klus, maar het goed monteren en uitbalanceren van de banden kost tijd als je het zorgvuldig en met voldoende aandacht wilt uitvoeren. Die extra zorg waarborgt de veiligheid van uw auto én voorkomt onnodige slijtage aan de banden. 

Naast het wisselen van de banden bieden wij ook de mogelijkheid tot opslag van banden. Geef bij het maken van een afspraak aan dat u gebruik wilt maken van ons bandenhotel, dan zorgen wij ervoor dat uw banden netjes worden opgeslagen voor de volgende wissel.

Kijk hier voor meer informatie over wisselen en opslag bij automotions.

Waarom automotions?
Het is bij elke garage en fast-fitter mogelijk om de banden van uw auto te wisselen. Toch is het verstandig om te kiezen voor een merkspecialist. Bij automotions weten we wat uw auto nodig heeft en welke banden hier het beste bij passen. Daarom geven wij u graag een passend advies op maat uit ons ruime assortiment merkbanden van hoge kwaliteit tegen een scherp marktconform tarief.

Offerte of direct een afspraak inplannen?
Wettelijk gezien moeten uw banden vervangen worden bij een profieldiepte van minder dan 1,6 millimeter. De ANWB adviseert banden te vervangen bij 2 millimeter profieldiepte of minder. Voor winterbanden is dit 4 millimeter of minder. Zorg in ieder geval dat u elk seizoen op de juiste band rijdt. Via onderstaand offerteformulier kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen voor zomer-, winter- of all-season banden of direct een afspraak inplannen voor de bandenwissel. 

 

Offerteformulier: