Occasions Zeeland

Automotions heeft een ruim aanbod occasions in Zeeland

Automotions is een toonaangevende mobiliteitsgroep met meer dan 20 vestigingen en ruim 500 medewerkers in de regio Zuidwest Nederland. Dankzij deze bundeling van krachten, ervaring en kennis, zijn wij in staat om onze klanten altijd een ruime keuze betrouwbare occasions met garantie te bieden. Met ruim 600 occasions op voorraad zit er altijd een auto van uw dromen bij.

Zeeland zoekt tweedehands auto

Bent u in de regio Zeeland op zoek naar een betaalbare tweedehands auto? U vindt bij ons altijd een ruim aanbod gebruikte auto’s van onze automotions merken zoals Opel, Mercedes-Benz, Peugeot, Ford, Volvo en smart.  Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nette, dealeronderhouden 2e hands auto’s die in onze werkplaats door deskundige monteurs zijn gecontroleerd. Alle occasions zijn voorzien van  APK en worden verkocht met garantie. Bij automotions heeft u de zekerheid van een goede occasion waar u veel kilometers mee kunt gaan rijden.

Automotions Dealer occasions

Als u op zoek bent naar een betrouwbare occasion voor een scherpe prijs dan kunt u terecht bij automotions Dealer occasions. Alle occasions hebben een gegarandeerde kilometerstand (RDW). Alle auto’s zijn in onze eigen werkplaats gecontroleerd, gekeurd én in goede conditie gebracht door onze vakkundige monteurs. Bij aankoop krijgt een Vehicle Health Check mee die u inzicht biedt in de verrichte werkzaamheden én het onderhoudsadvies voor de toekomst. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Voor toekomstig onderhoud of reparatie kunt u bij alle automotions vestigingen terecht, óók in Zeeland. Of u nu in Goes, Middelburg, Terneuzen of Zierikzee woont, er is altijd een werkplaats bij u in de buurt! Wij bieden diverse afleverpakketten waarbij u de garantie kunt verlengen tot maximaal 18 maanden. De deuren van automotions Dealer occasions staan 6 dagen per week voor u open, daarnaast zijn ze bereikbaar via telefoon, mail óf stuur een appje. Automotions Dealer occasions is meer dan een occasion centrum, stap binnen en ervaar het zelf… u merkt het verschil!