Occasions Noord-Brabant

Automotions heeft een ruim aanbod occasions in Brabant

Automotions is een toonaangevende mobiliteitsgroep met 10 locaties en 200 medewerkers in de regio Zuidwest Nederland. Dankzij deze bundeling van krachten, ervaring en kennis, zijn wij in staat om onze klanten altijd een ruime keuze betrouwbare occasions met garantie te bieden. Met ruim 700 occasions op voorraad zit er altijd een auto van uw dromen bij.

Brabant zoekt tweedehands auto

Bent u in de regio Brabant op zoek naar een betaalbare tweedehands auto? U vindt bij ons altijd een ruim aanbod gebruikte auto’s van onze automotions merken zoals Mercedes-Benz, Peugeot en smart.  Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nette, dealeronderhouden 2e hands auto’s die in onze werkplaats door deskundige monteurs zijn gecontroleerd. Alle occasions zijn voorzien van  APK en worden verkocht met garantie. Bij Automotions heeft u de zekerheid van een goede occasion waar u veel kilometers mee kunt gaan rijden.

Automotions occasions

Als u op zoek bent naar een betrouwbare occasion voor een scherpe prijs dan kunt u terecht bij Automotions occasions. Alle occasions hebben een gegarandeerde kilometerstand (RDW). Alle auto’s zijn in onze eigen werkplaats gecontroleerd, gekeurd én in goede conditie gebracht door onze vakkundige monteurs.  Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Voor toekomstig onderhoud of reparatie kunt u bij alle automotions vestigingen terecht, óók in Brabant. Of u nu in Roosendaal, Etten-Leur, Bergen op Zoom of Breda woont, er is altijd een werkplaats bij u in de buurt! Wij bieden diverse afleverpakketten waarbij u de garantie kunt verlengen tot maximaal 18 maanden. De deuren van Automotions staan 6 dagen per week voor u open, daarnaast zijn we bereikbaar via de telefoon of mail. Stap binnen en ervaar het zelf… u merkt het verschil!