Smart Fortwo 71pk | NIGHTRUNNER ED. | BRABUS | LED

Bouwjaar: 

2017

Kilometerstand: 
18.165
Van: 
€ 16.261,-
Rijklaar voor: 
€ 13.725,-
€ 177,47 p/mnd
Uw voordeel: 
€ 2.536,-

Benzine, Handgeschakeld, Hatchback... Alle specificaties

automotions Mercedes-Benz, Goes Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Smart Fortwo 71pk | NIGHTRUNNER ED. | BRABUS | LED

Dit betreft nieuwe smart Fortwo Coupé met een nieuwprijs van €. 18.541,-. De stijlvolle Smart ForTwo is uitgevoerd als speciale NIGHTRUNNER editie met de welbekende BRABUS accenten in het rood. Deze Smart ForTwo beschikt over een soepele en zuinige 52 kw (71 pk) benzinemotor. Met zijn zeer korte draaicirkel van slechts 6,95 m ideaal voor het stadsverkeer. Met veiligheidszaken zoals de zijwind assistent, vijf airbags en de tridion veiligheidkooi is de Smart ForTwo hiervan ook ruim voorzien.

Enkele opties waarover deze Smart ForTwo beschikt zijn :
- BRABUS Bodykit
- Led- en sensorpakket
- Radio, usb met bluetooth handsfree functie
- Smart cross connect app toepassing (navigatie, media streaming, enz)
- Sportpakket met 16 inch zwarte l.m. velgen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortpakket, cool- en audiopakket

Deze Smart ForTwo wordt aan u afgeleverd volgens de Smart Forsure voorwaarden, inclusief 6 maanden garantie. De volledige lijst met zekerheden die u hierdoor verkrijgt vind u op https://www.smartforsure.nl/

Deze Mercedes-Benz occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.
Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Mercedes-Benz van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0165-557400 (Roosendaal) of 0113-212730 (Goes).
Beleef de wereld van automotions Mercedes-Benz, u bent van harte welkom!

Verticale tabs