Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Smart Forfour EQ | BUSINESS SOLUTION | PARKEERSENSOREN | PURE

Bouwjaar: 

2018

Kilometerstand: 
12.590
Rijklaar voor: 
€ 16.445,-
€ 212,64 p/mnd

Elektrisch, Automaat, Hatchback... Alle specificaties

Automotions Mercedes-Benz, Goes Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Smart Forfour EQ | BUSINESS SOLUTION | PARKEERSENSOREN | PURE

Welkom bij automotions Mercedes-Benz. Wij bieden u excellente service afgestemd op uw persoonlijke wens.

Betreft een prachtige Smart ForFour EQ die voor u met zorg is samengesteld. Deze Smart is rijkelijk uitgerust met opties als o.a.: - Parkeersensoren - Pure - Business Solution - LED - Cruise Control

Deze Smart rijdt als serviceauto voor ons. Wanneer u de auto komt bewonderen, graag vooraf een afspraak inplannen zodat wij de auto voor u kunnen reserveren.

Deze Mercedes-Benz occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.
Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Mercedes-Benz van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0165-596605 (Roosendaal) of 0113-221086 (Goes).
Beleef de wereld van automotions Mercedes-Benz, u bent van harte welkom!

Verticale tabs