Smart Forfour 52KW PASSION | SPORTPAKKET | CRUISE CONTROL

Bouwjaar: 

2017

Kilometerstand: 
17.439
Van: 
€ 17.182,-
Rijklaar voor: 
€ 10.900,-
€ 140,94 p/mnd
Uw voordeel: 
€ 6.282,-

Benzine, Handgeschakeld, Hatchback... Alle specificaties

automotions Mercedes-Benz, Goes Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Smart Forfour 52KW PASSION | SPORTPAKKET | CRUISE CONTROL

Welkom bij automotions Mercedes-Benz. Wij bieden u excellente service afgestemd op uw persoonlijke wens.

Betreft een prachtige Smart Forfour handgeschakeld die voor u met zorg is samengesteld. Deze Smart is rijkelijk uitgerust met opties als o.a.:
- Regen en licht sensor
- Airconditioning
- Sport pakket
- Standverwarming
- Buitenspiegels electrisch verstelbaar en verwarmd
- Comfort pakket
- Cruise control

Deze Smart is bij ons ingezet als service voertuig in Goes. Vraag onze verkoper naar de beschikbaarheid om de Smart te bezichtigen.

Deze Mercedes-Benz occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.
Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Mercedes-Benz van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0165-557400 (Roosendaal) of 0113-212730 (Goes).
Beleef de wereld van automotions Mercedes-Benz, u bent van harte welkom!

Verticale tabs