Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats
1
auto's gevonden
  • Kadjar
  • Renault
Verwijder filters

Renault Kadjar

De Renault Kadjar is een populaire SUV die positieve beoordelingen ontvangt vanwege zijn algemene prestaties en comfort. De prijs van een nieuwe Renault Kadjar varieert afhankelijk van de configuratie en opties, meestal startend bij enkele tienduizenden euro's. Deze auto wordt beschouwd als een compacte SUV, met voldoende ruimte en terreincapaciteiten voor dagelijks gebruik. De brandstofefficiëntie varieert per motor en rij omstandigheden, maar over het algemeen wordt de Kadjar als redelijk zuinig beschouwd in vergelijking met andere SUV's in zijn klasse.


De Renault Kadjar te koop bij Louwman

Bij Louwman lonkt de veelzijdige Renault Kadjar SUV. De perfecte mix van stijl en functionaliteit. De Renault Kadjar prijs wordt bij Louwman een aangename verrassing. Een Kadjar kopen betekent opvallen met zijn gedurfde ontwerp en genieten van comfort en technologie. Louwman maakt de Renault Kadjar bereikbaar en biedt deskundig advies voor jouw keuze. Waarom wachten? Ervaar de soepele ritten en het ruime interieur van de Renault Kadjar vandaag nog. Louwman maakt jouw Kadjar-droom werkelijkheid.

Renault kadjar occasion

Bij Louwman vindt u de perfecte Renault Kadjar occasion. Of u nu zoekt naar een jonge Renault Kadjar 2020 occasion met automaat of een andere Renault Kadjar occasion, wij hebben een uitgebreide selectie voor u. Onze gebruikte Kadjar modellen zijn grondig geïnspecteerd om kwaliteit te garanderen. Louwman biedt de beste opties voor wie stijl, comfort en betrouwbaarheid wil. Ontdek vandaag nog uw ideale occasion Renault Kadjar en maak elke rit bijzonder.

Renault kadjar automaat

De Renault Kadjar met automatische transmissie biedt een moeiteloze rijervaring. Of je nu op zoek bent naar een gebruikte Renault Kadjar automaat of de prijzen voor een nieuwe, deze crossover heeft veel te bieden. De Renault Kadjar, geïntroduceerd in 2015, deelt zijn technische basis met de Nissan Qashqai, maar is iets groter. Je kunt kiezen tussen voorwiel- of vierwielaandrijving, en sommige modellen zijn uitgerust met een 'extended grip' systeem om gripverlies te voorkomen. In 2018 kreeg de Renault Kadjar een facelift, met onder andere aanpassingen voor verminderde CO2-uitstoot. Onder de motorkap kun je opteren voor verschillende krachtige benzinemotoren, zoals de 1.2-liter TCe met 130 pk of de 1.3-liter TCe met 140 pk, beide beschikbaar met een automatische transmissie. Naast benzine is er ook een diesel optie. Natuurlijk is de Renault Kadjar automaat ook als occasion beschikbaar bij Louwman.

Renault kadjar specificaties

De Renault Kadjar heeft een indrukwekkende lijst specificaties die hem tot een populaire keuze maken in het crossover-segment. De Kadjar begint in Nederland bij €29.990 voor de basisuitvoering en kan oplopen tot €41.990 voor de meest geavanceerde variant. Deze crossover biedt ook handige opties zoals dakdragers, wat handig is voor extra bagage. Met afmetingen van 4.449 mm in lengte, 1.836 mm in breedte, en 1.607 mm in hoogte, is de Kadjar goed geproportioneerd voor dagelijks gebruik. De kofferbakinhoud bedraagt een royale 472 liter en de bodemvrijheid is 200 mm. 

Renault kadjar 2022

In 2022 heeft Renault de productie van de Kadjar stopgezet en vervangen door de nieuwe Austral. Deze stap was onderdeel van Renault's strategie om ruimte te maken in hun fabriek voor de productie van elektrische auto's. De opvolger van de Renault Kadjar, de Renault Austral, is de nieuwste toevoeging aan Renault's crossover-lijn en belooft moderne technologie en verbeterde efficiëntie. Hoewel de Kadjar niet meer wordt geproduceerd, is de Austral een veelbelovende opvolger om het erfgoed van de Kadjar voort te zetten. Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie over de Renault Austral als je geïnteresseerd bent in deze opvolger.

Nissan Qashqai vs Renault Kadjar

In de wereld van crossovers is een veelvoorkomende vergelijking tussen de Nissan Qashqai en de Renault Kadjar. Beide voertuigen delen een vergelijkbare technische basis, maar er zijn enkele belangrijke onderscheidende kenmerken. De Renault Kadjar valt op door zijn iets langere en bredere ontwerp in vergelijking met de Qashqai, wat potentieel resulteert in meer interieurruimte. Bovendien is de Kadjar uitgerust met een "extended grip" systeem dat zorgt voor verbeterde tractie. Als je geconfronteerd wordt met de keuze tussen deze twee modellen, is het verstandig om je persoonlijke behoeften en voorkeuren, zoals ruimte, rijgedrag en beschikbare functies, zorgvuldig te overwegen om de juiste beslissing te nemen.

Interesse in de Renault Kadjar bij Louwman?

Heb je interesse in de Renault Kadjar en overweeg je een aankoop bij Louwman? Louwman biedt diverse mogelijkheden om jouw wensen te vervullen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe Kadjar of een occasion. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte Renault Kadjar die aan jouw eisen voldoet. Of je nu de voorkeur geeft aan een gloednieuwe auto of een gebruikte Kadjar met een voordelige prijs, Louwman heeft opties om uit te kiezen. Neem contact op met Louwman voor meer informatie over beschikbare modellen, prijzen en financieringsmogelijkheden, zodat je binnenkort achter het stuur van een Renault Kadjar kunt zitten die bij jouw rijbehoeften past. Vanaf 2018 onderging de Renault Kadjar een facelift. Deze crossover biedt niet alleen een hoge zitpositie voor optimaal comfort en overzicht op de weg, maar ook een krachtige 160 pk-motor voor degenen die op zoek zijn naar een dynamische rijervaring. Als je de tweedehands markt overweegt, zijn er verschillende Kadjar-varianten beschikbaar, waaronder modellen met 115 pk en 130 pk motoren. Deze gevarieerde keuze aan vermogens opties geeft aan dat de Renault Kadjar een veelzijdige optie is voor zowel nieuwe als gebruikte autokopers, met prestaties die passen bij verschillende rijstijlen en behoeften.
 
Automotions wordt Louwman
Automotions gaat verder als Louwman
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondigen dat Automotions per 1 november 2020 de dienstverlening voortzet onder de naam Louwman. Daarmee zijn wij onderdeel van een bijzonder familiebedrijf.
sluiten
 
1 resultaten tonen