Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Voorraad occasion Peugeot Partner (4)

Sorteeropties

Peugeot Partner occasions

De Peugeot Partner heeft de prachtige titel ‘International Van of the Year 2019’ gekregen. En dat is natuurlijk niet voor niets. De Peugeot Partner is al sinds 1996 op de markt. Zo is er de generatie I die van 1996-2012 gebouwd werd en de generatie II die vanaf 2008 tot nu gebouwd wordt. De bestelbus beschikt over een grote rechthoekige laadruimte en aerodynamische voorkant, wat het de ideale partner maakt voor al uw klussen. Met een Peugeot Partner occasion heeft u een betrouwbare bestelwagen die helemaal klaar is voor al uw werkzaamheden én de toekomst!

Peugeot Partner laadruimte

De Peugeot Partner is er in twee verschillende lengtematen, als M en als XL-variant. Met zijn laadruimte van 3,3 tot 3,8 kubieke meter bent u er zeker van dat al uw (klus)spullen zonder problemen vervoerd kunnen worden. Daarnaast heeft de Peugeot Partner occasion een laadvermogen tot maar liefst 1000 kg én beschikt hij over extra verlichting in de laadruimte en 10 sjorogen.
Bent u toch op zoek naar een groter model dan een Peugeot Partner occasion? Bekijk dan eens de Peugeot Boxer of Expert!

Direct de weg op met een Peugeot Partner occasion?

Een tweedehands Peugeot Partner is er in verschillende uitvoeringen. Bij automotions kunt u zowel een diesel als een elektrische Peugeot Partner tweedehands vinden. Onze Peugeot Partner occasions zijn technisch en optisch volledig gecontroleerd, zo kunt u met deze betrouwbare bedrijfsauto voor een scherpe prijs direct de weg op.

Tweedehands Peugeot Partner kopen

Wilt u meer weten over een tweedehands Peugeot Partner of bent u geïnteresseerd in het kopen van deze bestelwagen? Uiteraard helpen wij u graag verder. Onze Peugeot bedrijfswagen specialisten helpen u graag verder bij het beantwoorden van al uw vragen én voor een vrijblijvende proefrit, een op maat gemaakt inruilvoorstel of financiering. Dit kan via de buttons op onze website of via ons telefoonnummer (0113 – 220 620) of mailadres onlinesales@automotions.nl .