Peugeot Partner New 100pk Premium | AIRCO | BLUETOOTH

Bouwjaar: 

2018

Kilometerstand: 
3.511
Rijklaar voor: 
€ 14.395,-
€ 186,11 p/mnd
Prijzen exclusief BTW

Diesel, Handgeschakeld, Bestelbus... Alle specificaties

automotions Peugeot, Breda Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Peugeot Partner New 100pk Premium | AIRCO | BLUETOOTH

Welkom bij automotions Peugeot. Wij bieden u excellente service afgestemd op uw persoonlijke wens.
Betreft een schitterende Peugeot Partner die voor u met zorg is samengesteld. Deze Peugeot is rijkelijk uitgerust met opties als o.a.: Parkeersensoren, Touchscreen en Cruise Control.
Deze Peugeot is bij ons ingezet als service voertuig. Daarmee profiteert u van veel voordeel ten opzichte van de nieuwprijs. Let op: de aangegeven kilometerstand is variabel.

- Uitgebreide inspectie
- Gratis tenaamstelling
- Beperkt tot de wettelijke garantie (conformiteit)
- Reiniging in- en exterieur
- Levenslang gratis APK
- Vloeistofcontrole
- NAP Check (Nationale Autopas)

Deze Peugeot occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.

Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Peugeot van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button, bel 076-5659211 of mail naar onlinesales@automotions.nl.

Beleef de wereld van automotions Peugeot, u bent van harte welkom!

Verticale tabs