Peugeot Partner L1 Premium Full Electric (4% bijtelling)

Bouwjaar: 

2017

Kilometerstand: 
21.895
Rijklaar voor: 
€ 19.950,-
€ 257,93 p/mnd
Prijzen exclusief BTW

Elektrisch, Automaat, Bestelbus... Alle specificaties

Automotions Bastians Peugeot, Bergen op Zoom Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Peugeot Partner L1 Premium Full Electric (4% bijtelling)

Welkom bij automotions Peugeot. Wij bieden u excellente service afgestemd op uw persoonlijke wens.

Betreft een prachtige Peugeot Partner Electric Premium die voor u met zorg is samengesteld. Deze Peugeot is rijkelijk uitgerust met opties als o.a.: airco, navigatie en bluetooth. Zeer interessante auto voor ondernemers met slechts 4% bijtelling! Diverse fiscale voordelen mogelijk welke voor ondernemers zorgen voor een fiscaal zeer aantrekkelijke bedrijfsauto. Ook verzorgen wij i.c.m. onze partner NewMotion ervoor dat ook de laadvoorzieningen zijn verzorgd. Bel nu 06-83940968 voor een afspraak met Michael Huijsmans - Accountmanager zakelijke markt en kom er achter wat u kunt besparen.

Deze Peugeot is bij ons ingezet als service voertuig. Daarmee profiteert u van heel veel voordeel ten opzichte van de nieuwprijs.

Deze Peugeot occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.

Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Peugeot van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button, bel 0165 526 666 of mail naar onlinesales@automotions.nl.
Beleef de wereld van automotions Peugeot, u bent van harte welkom!

Verticale tabs