Peugeot Partner GB 120 L1 Premium Full Electric | 8% BIJTELLING |

Bouwjaar: 

2018

Kilometerstand: 
1.526
Van: 
€ 27.305,-
Rijklaar voor: 
€ 22.450,-
€ 290,25 p/mnd
Uw voordeel: 
€ 4.855,-
Prijzen exclusief BTW

Elektrisch, CVT, Bestelbus... Alle specificaties

Automotions Peugeot, Terneuzen Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Peugeot Partner GB 120 L1 Premium Full Electric | 8% BIJTELLING |

Een primeur op het gebied van bedrijfswagens! Deze volledig elektrische Partner is geheel emissie en brandstofkosten vrij. Kom deze unieke bedrijfswagen ervaren bij automotions Peugeot Terneuzen!

LET OP betreft een demonstratie auto. Informeer eerst naar de beschikbaarheid en actuele kilometerstand.

Deze Peugeot occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.

Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Peugeot van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button, bel 0115-683537 of mail info@automotions.nl.

Beleef de wereld van Automotions Peugeot, u bent van harte welkom!

Verticale tabs