Peugeot Boxer L2H1 2.0HDi Premium | NAVI | AIRCO

Bouwjaar: 

2018

Kilometerstand: 
12.671
Rijklaar voor: 
€ 18.450,-
€ 238,53 p/mnd
Prijzen exclusief BTW

Diesel, Handgeschakeld, Chassis cabine... Alle specificaties

Automotions Bastians Peugeot, Bergen op Zoom Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Peugeot Boxer L2H1 2.0HDi Premium | NAVI | AIRCO

Demo Boxer met fabrieksgarantie tot 03-2020.
Neem voor meer informatie of een compleet zakelijk advies contact op met Frank van Herpen (Accountmanager zakelijke markt).
Mob. 0683 020 061
Mail frank.van.herpen@automotions.nl

Deze Peugeot occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.

Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Peugeot van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Bel 0164 - 211 201 of mail naar onlinesales@automotions.nl.

Beleef de wereld van automotions Peugeot, u bent van harte welkom!

Verticale tabs