Peugeot Boxer 330 L2H1 Premium 130 | NAVi | AiRCO

Bouwjaar: 

2019

Kilometerstand: 
5.785
Rijklaar voor: 
€ 20.995,-
€ 271,45 p/mnd
Prijzen exclusief BTW

Diesel, Handgeschakeld, Bestelbus... Alle specificaties

automotions Peugeot, Breda Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Peugeot Boxer 330 L2H1 Premium 130 | NAVi | AiRCO

Deze Boxer is een demonstratie-auto van ons filiaal Breda. Het betreft een lengte 2 hoogte 1 die onder andere voorzien is van een geveerde bestuurdersstoel en navigatie.
Vraag naar de exacte kilometerstand.

Deze Peugeot occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.

Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Peugeot van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button, bel 076-5659211 of mail naar onlinesales@automotions.nl.

Beleef de wereld van automotions Peugeot, u bent van harte welkom!

Verticale tabs