Peugeot 3008 SUV 130pk | ALLURE | NAVi | CAMERA

Bouwjaar: 

2019

Kilometerstand: 
3.000
Van: 
€ 36.469,-
Rijklaar voor: 
€ 31.995,-
€ 413,68 p/mnd
Uw voordeel: 
€ 4.474,-

Benzine, Handgeschakeld, Suv... Alle specificaties

automotions Peugeot, Breda Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Peugeot 3008 SUV 130pk | ALLURE | NAVi | CAMERA

Het betreft een prachtige 3008SUV demonstratie-auto van onze aftersalesmanager. De geadverteerde demo-prijs is bij beschikbaarheid per 15-4-2019. Vraag naar de actuele km-stand.

Ziet u zichzelf al rijden? Neem contact met ons op.
onlinesales@automotions.nl of 076-5659211

- Uitgebreide inspectie
- Gratis tenaamstelling
- Beperkt tot de wettelijke garantie (conformiteit)
- Reiniging in- en exterieur
- Levenslang gratis APK
- Vloeistofcontrole
- NAP Check (Nationale Autopas)

Deze Peugeot occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.

Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Peugeot van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button, bel 076-5659211 of mail naar onlinesales@automotions.nl.

Beleef de wereld van automotions Peugeot, u bent van harte welkom!

Verticale tabs