Peugeot 3008 1.5 BlueHDi 130pk S&S Blue Lease Premium

Bouwjaar: 

2019

Kilometerstand: 
29.000
Rijklaar voor: 
€ 32.450,-
€ 419,55 p/mnd

Diesel, Handgeschakeld, Suv... Alle specificaties

Automotions Peugeot, Breda Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Peugeot 3008 1.5 BlueHDi 130pk S&S Blue Lease Premium

Welkom bij automotions Peugeot. Wij bieden u excellente service afgestemd op uw persoonlijke wens.

Betreft een prachtige Peugeot 3008 SUV Premium HDi Diesel 120pk die voor u met zorg is samengesteld. Deze Peugeot is rijkelijk uitgerust met opties als o.a.: Navigatie met Apple Carplay/AndroidAuto, Climatecontrol, Premium HiFi FOCAL, Schuif/kanteldak en nog veel meer.

Deze Peugeot is bij ons ingezet als companycar. U profiteert met een enorm voordeel en neem graag contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Deze Peugeot occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.

Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Peugeot van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button, bel 076-5480530 of mail naar info@automotions.nl.

Beleef de wereld van Automotions Peugeot, u bent van harte welkom!

Verticale tabs