Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Peugeot 2008

De Peugeot 2008 is een populaire crossover SUV die al sinds 2013 op de markt is. Maar is de Peugeot 2008 ook een goede auto? Het antwoord op die vraag is ja, zeker als je op zoek bent naar een comfortabele, praktische en betaalbare auto. Het verschil tussen de Peugeot 2008 en de Peugeot 3008 is dat de 3008 iets groter is en meer luxe biedt, terwijl de 2008 vooral praktisch is en geschikt voor dagelijks gebruik. De Peugeot 2008 heeft een goede reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en duurzaamheid en kan afhankelijk van de uitvoering en de rijstijl tot wel 800 km rijden op een volle tank. Daarnaast is de Peugeot 2008 zeker een SUV te noemen vanwege zijn verhoogde rijhoogte, stoere uiterlijk en uitstekende wegligging.


De Peugeot 2008 te koop bij Louwman

Bij Louwman vindt u een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte Peugeot 2008 modellen, waaronder verschillende uitvoeringen, kleuren en motoren. Louwman staat bekend om hun uitstekende service en hoge kwaliteit auto's. Bij de aanschaf van een Peugeot 2008 bij Louwman kunt u rekenen op een eerlijke prijs en goede garantievoorwaarden. Bent u benieuwd naar de prijs van een Peugeot 2008 bij Louwman? Neem dan gerust contact op met een van de verkoopadviseurs of bekijk het aanbod op de website.


Ons aanbod occasions van de Peugeot 2008

Bent u op zoek naar een betrouwbare Peugeot 2008 occasion? Bij Louwman hebben wij een ruim aanbod aan occasions van de Peugeot 2008 en andere Peugeot modellen. Of u nu op zoek bent naar een benzine- of dieseluitvoering, een automaat of handgeschakelde versnellingsbak, wij hebben het allemaal. Onze Peugeot 2008 occasions zijn zorgvuldig geïnspecteerd en worden geleverd met garantie en pechhulp. Wij begrijpen dat een goede occasion kopen belangrijk is, daarom bieden wij onze klanten de zekerheid van kwaliteit en service. Kom langs bij een van onze vestigingen en bekijk ons aanbod aan Peugeot 2008 occasions en andere Peugeot modellen.



De voordelen van de automaat

De Peugeot 2008 automaat biedt een comfortabelere rijervaring dankzij het soepel schakelen en het gemakkelijker kunnen parkeren zonder handmatig te hoeven schakelen. De automaat zorgt voor betere brandstofefficiëntie en biedt bij sommige modellen de mogelijkheid om zelf te schakelen met behulp van paddles aan het stuurwiel. Ook kan de Peugeot 2008 automaat betere prestaties leveren dan de handgeschakelde versie. 


Ook beschikbaar als occasion

Als je op zoek bent naar een compacte SUV die zowel comfortabel als efficiënt is, dan is de Peugeot 2008 automaat occasion misschien wel de perfecte keuze voor jou. Deze crossover is verkrijgbaar met een benzine- of dieselmotor en kan zowel handmatig als automatisch geschakeld worden. Ook als tweedehands auto is de Peugeot 2008 occasion automaat een goede keuze. In 2019 presenteerde Peugeot de tweede generatie, die naast een benzine- of dieselmotor ook als volledig elektrische variant verkrijgbaar is. De Peugeot 2008 is in 2013 voor het eerst op de markt gekomen en heeft sindsdien een gestage populariteit gekend. Als opvolger van de Peugeot 207 stationwagen, die uit productie is genomen vanwege een afnemende vraag, biedt de Peugeot 2008 automaat tweedehands een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een compacte crossover met meer bodemvrijheid en een hogere zit. Met de facelift van 2016 is de Peugeot 2008 nog aantrekkelijker geworden als tweedehands optie.


Populaire Peugeot 2008 uitvoeringen

De Peugeot 2008 is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder de Active, Allure, GT-Line en GT. Deze compacte SUV biedt een mix van stijl, prestaties en comfort, met verschillende motor- en transmissieopties, afhankelijk van het gekozen model. De Peugeot 2008 heeft een modern design, met strakke lijnen en een sportief silhouet dat hem een opvallende uitstraling geeft. Het interieur is stijlvol en comfortabel, met een scala aan functies en technologieën die het rijden nog leuker maken. 


Peugeot 2008 GT

 De Peugeot 2008 GT is een sportieve uitvoering van deze compacte SUV, met een dynamisch ontwerp en krachtige prestaties. Het model is verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder de GT Line, GT Pack en GTI. De Peugeot 2008 GT Line biedt een aantal extra functies ten opzichte van de standaardversie, waaronder sportieve accenten en geavanceerde rijhulpsystemen. De GT Pack biedt nog meer luxe en prestaties, met een krachtige motor, 18-inch wielen en een sportief interieur. De GTI is het topmodel van de Peugeot 2008 GT-serie, met een nog krachtigere motor, sportophanging en een agressieve styling.



De Allure uitvoering

De Peugeot 2008 Allure is een luxe uitvoering van de compacte SUV, met een hoogwaardig ontwerp en een uitgebreide lijst met functies en technologieën. De standaard Peugeot 2008 Allure is al goed uitgerust, met onder andere 16-inch lichtmetalen velgen, LED-verlichting en een 7-inch touchscreen display met connectiviteit opties. De Peugeot 2008 Allure Pack voegt nog meer luxe toe, met onder andere een panoramisch dak, parkeersensoren en een draadloze telefoon oplader. Voor wie op zoek is naar extra comfort en gemak, is er ook een Peugeot 2008 Allure automaat beschikbaar, met een soepele en responsieve automatische transmissie. In 2022 werd er een nieuwe Peugeot 2008 Allure Pack geïntroduceerd, met nog meer hoogwaardige functies en technologieën, zoals adaptieve cruise control en een 10-inch touchscreen display.


Kenmerken van de Peugeot 2008

De Peugeot 2008 is een compacte SUV die op de markt kwam in 2013 en sindsdien veel populariteit heeft vergaard. Het model biedt veel ruimte en comfort en is voorzien van de nieuwste technologieën en veiligheidsvoorzieningen. De Peugeot 2008 is verkrijgbaar met verschillende motoren en uitvoeringen, waaronder de luxe Allure- en GT-uitvoeringen. 


Het comfortabele interieur

Het interieur van de Peugeot 2008 is ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten. Het biedt een ruime en goed georganiseerde cabine met hoogwaardige materialen en afwerkingen. De stoelen zijn comfortabel en ondersteunend, terwijl de achterbank voldoende ruimte biedt voor volwassen passagiers. Het dashboard is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken, met een centraal touchscreen display waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot alle functies van de auto. De Peugeot 2008 is ook uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals een head-up display, Apple CarPlay en Android Auto, en een geavanceerd audiosysteem. Kortom, het interieur van de Peugeot 2008 is ontworpen met het oog op comfort en gemak, en biedt een uitstekende rijervaring voor bestuurders en passagiers.


Verschillende kleuren

De Peugeot 2008 is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je de auto kunt personaliseren naar jouw smaak en stijl. Zo is de Peugeot 2008 verkrijgbaar in klassieke kleuren zoals zwart, wit, grijs en rood, maar ook in opvallende kleuren zoals blauw en oranje. De kleur van de auto kan een grote impact hebben op de uitstraling en het karakter van de auto. Een zwarte Peugeot 2008 heeft bijvoorbeeld een stijlvolle en elegante uitstraling, terwijl een rode Peugeot 2008 juist een sportieve en dynamische look heeft. De keuze voor een bepaalde kleur hangt af van persoonlijke voorkeur en stijl, maar ook van praktische overwegingen, zoals zichtbaarheid en onderhoud. 


Andere belangrijke eigenschappen



De Peugeot 2008 SUV heeft de volgende afmetingen:

Breedte: 155 cm

Lengte: 430 cm

Hoogte: 153 cm

Het is belangrijk om te weten dat deze afmetingen gelden voor alle versies van de Peugeot 2008, inclusief de elektrische variant. De afmetingen van de kofferbak variëren afhankelijk van de uitvoering en het bouwjaar van de auto.  De inhoud van de kofferbak varieert afhankelijk van de uitvoering en de opstelling van de stoelen, maar kan oplopen tot meer dan 400 liter. Het brandstofverbruik van de Peugeot 2008 is afhankelijk van de motorisering en het type transmissie, maar gemiddeld ligt het verbruik tussen de 5 en 8 liter per 100 kilometer.

De Peugeot 2008 is een compacte SUV die al enige tijd op de markt is. De tweede generatie van de auto biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de eerste generatie, waaronder een krachtige 1.2 PureTech-motor met 136 pk en led-koplampen voor een betere zichtbaarheid. De Peugeot 2008 is verkrijgbaar als nieuwe auto, maar er zijn ook diverse Peugeot 2008 occasions te vinden. Daarnaast is er ook een volledig elektrische versie van de Peugeot 2008 beschikbaar, genaamd de e-2008 SUV. Het interieur van de Peugeot 2008 is voorzien van de bekende i-Cockpit van Peugeot, die zorgt voor een overzichtelijke en intuïtieve rijervaring.
 
Automotions wordt Louwman
Automotions gaat verder als Louwman
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondigen dat Automotions per 1 november 2020 de dienstverlening voortzet onder de naam Louwman. Daarmee zijn wij onderdeel van een bijzonder familiebedrijf.
sluiten
 
42 resultaten tonen