Peugeot 2008 1.2 VTi 82pk Allure l CLIMA l NAVI l PANODAK

Bouwjaar: 

2014

Kilometerstand: 
84.440
Rijklaar voor: 
€ 11.850,-
€ 153,20 p/mnd

Benzine, Handgeschakeld, Terreinwagen... Alle specificaties

Automotions Peugeot, Goes Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Peugeot 2008 1.2 VTi 82pk Allure l CLIMA l NAVI l PANODAK

Welkom bij Automotions Peugeot. Wij bieden u zekerheid en kwaliteit!

Betreft een prachtige Peugeot 2008 Allure 82 PK met 84.500km gereden. Daarnaast ook rijkelijk uitgerust met opties als o.a.: Navigatie, Climate Control, Panoramadak, Trekhaak. Auto is van eerste eigenaar en staat voor u klaar.

Deze Peugeot occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.

Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Peugeot van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button, bel 0113-272898 of mail naar info@automotions.nl.

Beleef de wereld van Automotions Peugeot, u bent van harte welkom!

Verticale tabs