Voorraad occasion Peugeot 108 (5)

Sorteeropties

Peugeot 108 occasion

Bent u op zoek naar een Peugeot 108 occasion? Bij ons vindt u een bijzonder ruim aanbod! De 108 is een populair model, ook als occasion. Het model staat al jaren ver bovenaan in de lijst met meest verkochte auto’s in Nederland. Wanneer u kiest voor een Peugeot 108 occasion uit onze voorraad, kunt u rekenen op maximale kwaliteit en betrouwbaarheid.

Peugeot 108 tweedehands

De Peugeot 108 is sinds 2014 op de markt, als opvolger van de 107. U kunt dus altijd rekenen op een ruim aanbod occasions. Wanneer u op zoek bent naar een Peugeot 108 tweedehands, is het belangrijk goed te kijken naar de verschillende uitvoeringen. Het begint bij de 108 Access, gevolgd door de rijker uitgeruste Active. Wenst u meer luxe en een opvallender uiterlijk? Dan kunt u zich richten tot de Allure en GT Line. Enkele exemplaren in ons aanbod zijn voorzien van een canvas dak dat open kan, de 108 TOP. Ook een ETG automaat behoort tot de mogelijkheden. We kunnen dus wel stellen dat er een tweedehands Peugeot 108 is voor iedereen!

Peugeot 108 occasion kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Peugeot 108 occasion? Voor het maken van een proefrit, informatie over kopen- leasen en financieren of wilt u een op maat gemaakt inruilvoorstel, helpen onze Peugeot specialisten u graag verder. U kunt hiervoor gebruik maken van buttons op onze website, ons telefoonnummer 0113 220 620 of mail naar Onze klantenservice.