Peugeot 108 5-DRS 72PK ACTIVE | AIRCO | BLUETOOTH | DONKER GLAS

Bouwjaar: 

2019

Kilometerstand: 
3.151
Van: 
€ 14.697,-
Rijklaar voor: 
€ 11.195,-
€ 144,74 p/mnd
Uw voordeel: 
€ 3.502,-

Benzine, Handgeschakeld, Hatchback... Alle specificaties

automotions Peugeot, Breda Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Peugeot 108 5-DRS 72PK ACTIVE | AIRCO | BLUETOOTH | DONKER GLAS

Welkom bij Automotions Peugeot. Wij bieden u excellente service afgestemd op uw persoonlijke wens.
Betreft een prachtige Peugeot 108 5-deurs Active die voor u met zorg is samengesteld. Deze Peugeot is rijk uitgerust met opties als o.a.: airconditioning, centrale deurvergrendeling, elektrische ramen en radio met bluetooth met stuurwielbediening.

Deze Peugeot occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.

Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Peugeot van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button, bel 076-5659211 of mail naar onlinesales@automotions.nl.

Beleef de wereld van automotions Peugeot, u bent van harte welkom!

Verticale tabs