Peugeot 108 1.0 e-VTi 68pk 5D ACTIVE l Airco l Bluetooth l

Bouwjaar: 

2018

Kilometerstand: 
14.084
Rijklaar voor: 
€ 10.450,-
€ 135,10 p/mnd

Benzine, Handgeschakeld, Hatchback... Alle specificaties

automotions Peugeot, Goes Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Peugeot 108 1.0 e-VTi 68pk 5D ACTIVE l Airco l Bluetooth l

Welkom bij automotions Peugeot. Wij bieden u zekerheid en kwaliteit!
Betreft een schitterende Peugeot 108 Active met 14.000 km gereden. Daarnaast ook rijkelijk uitgerust met opties als o.a.: Airco, Bluetooth. Deze occasion is van eerste eigenaar en staat voor u klaar.

- Uitgebreide inspectie
- Gratis tenaamstelling
- Beperkt tot de wettelijke garantie (conformiteit)
- Reiniging in- en exterieur
- Levenslang gratis APK
- Vloeistofcontrole
- NAP Check (Nationale Autopas)

Deze Peugeot occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.

Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Peugeot van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button, bel 0113 220 620 of mail naar onlinesales@automotions.nl.

Beleef de wereld van automotions Peugeot, u bent van harte welkom!

Verticale tabs