Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Opel Mokka

Opel Mokka te koop bij Louwman

Op zoek naar een stoere en betrouwbare SUV van Opel? Dan is de Opel Mokka een prachtige keuze! En bij Louwman, dé specialist op het gebied van auto's, kunt u terecht voor een scherpe deal op een gloednieuwe of gebruikte Opel Mokka. Of u nu op zoek bent naar een krachtige benzine- of dieseluitvoering of liever kiest voor de duurzame elektrische Opel Mokka-e, bij Louwman vindt u altijd wat u zoekt. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Louwman om uw droomauto te vinden!



De Opel Mokka-E

De Opel Mokka-e is de volledig elektrische variant van de Opel Mokka. Het is een compacte SUV met een actieradius van ongeveer 320 kilometer (WLTP). De Mokka-e heeft een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm. Hiermee kan de auto in 9,0 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur accelereren en een topsnelheid bereiken van 150 kilometer per uur. De Opel Mokka-e heeft een modern en strak design, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Het interieur is ruim en biedt plaats aan vijf personen. De auto beschikt over allerlei moderne technologieën en functies, zoals een digitaal instrumentenpaneel, een infotainmentsysteem met touchscreen, navigatie, smartphone-integratie en een achteruitrijcamera. Met de Opel Mokka-e kunt u snel en gemakkelijk opladen. De auto ondersteunt snelladen tot 100 kW, waarmee de batterij in ongeveer 30 minuten tot 80% opgeladen kan worden. Bij een publiek laadpunt of thuislader duurt het ongeveer 5 uur en 15 minuten om de batterij volledig op te laden. Al met al is de Opel Mokka-e een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ruime, moderne en duurzame SUV met een indrukwekkende actieradius en snelle laadtijden.

 

Automaat of handgeschakelde opel Mokka

De Opel Mokka is verkrijgbaar in zowel handgeschakelde als automatische versies, afhankelijk van de motor en de uitvoering. De handgeschakelde versie is voorzien van een 6-versnellingsbak, terwijl de automatische versie is uitgerust met een 8-traps automatische transmissie. De automatische transmissie biedt een soepele en comfortabele rijervaring, terwijl de handgeschakelde versie meer betrokkenheid bij het rijden biedt en de bestuurder meer controle over de versnellingen geeft. Het is belangrijk om te vermelden dat de automatische versie in sommige gevallen een hoger brandstofverbruik heeft dan de handgeschakelde versie. Dit komt doordat het gewicht van de automatische transmissie en de extra componenten die nodig zijn om het te bedienen hoger zijn dan die van een handgeschakelde transmissie. Over het algemeen bieden zowel de handgeschakelde als de automatische versies van de Opel Mokka een soepele en plezierige rijervaring, waarbij de keuze tussen de twee afhankelijk is van persoonlijke voorkeur en rijstijl.



Beschikbaar in meerdere kleuren

De Opel Mokka is verkrijgbaar in diverse lakkleuren in Nederland, waardoor er voor iedereen een geschikte kleur te vinden is. Afhankelijk van de uitvoering zijn er verschillende kleuren beschikbaar. Enkele veelvoorkomende kleuren voor de Opel Mokka zijn Mineral Black, Moonstone Grey en Navi Blue. Naast deze standaard kleuren zijn er ook nog enkele bijzondere kleuren beschikbaar, zoals Mamba Green en Power Orange. Het is altijd goed om bij een dealer te informeren welke kleuren beschikbaar zijn voor de gewenste uitvoering. Door te kiezen voor een kleur die bij jou past, geef je de Opel Mokka een unieke uitstraling.


De zwarte Mokka

Zwart is een populaire kleur voor de Opel Mokka, en deze kleur is beschikbaar voor verschillende uitvoeringen van de auto, waaronder de Opel Mokka GS Line en de Opel Mokka-e. De Opel Mokka GS Line is een sportieve uitvoering van de Opel Mokka die onder andere is voorzien van sportieve elementen zoals een zwarte dakreling, zwarte buitenspiegels en een zwarte grille. Een zwarte lakkleur past hier perfect bij en geeft de auto een nog sportiever en stoerder uiterlijk. De Opel Mokka-e is de elektrische variant van de Mokka en heeft eveneens een zwarte lakkleur als optie. Deze kleur geeft de auto een moderne en futuristische uitstraling, die goed past bij het geavanceerde karakter van deze elektrische auto. Maar ook voor de standaard Opel Mokka is zwart een populaire kleur. Een zwarte lakkleur geeft de auto een tijdloos en elegant uiterlijk. Bovendien is zwart een kleur die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en materialen, waardoor het interieur van de auto ook goed tot zijn recht komt.


Mokka: Groen, bruin of een andere kleur

Naast zwart is groen ook een populaire kleur voor de Opel Mokka. De Opel Mokka is verkrijgbaar in diverse groene tinten, waaronder de kleur Mamba Green. Deze kleur geeft de auto een frisse en stoere uitstraling en past goed bij het moderne en sportieve karakter van de Mokka. Een bruine lakkleur is ook beschikbaar voor de Opel Mokka. Deze kleur is klassiek en elegant, en geeft de auto een tijdloze uitstraling. De Opel Mokka in een bruine kleur past goed bij het robuuste karakter van de auto, en zorgt voor een subtiele, maar toch opvallende uitstraling. Een andere interessante optie is de combinatie van groen en zwart. Deze kleurencombinatie is beschikbaar voor de Opel Mokka, waarbij de auto een groene carrosserie heeft en enkele sportieve accenten in zwart. Deze kleurencombinatie geeft de auto een unieke en opvallende uitstraling, die zeker de aandacht zal trekken op de weg. Kortom, naast zwart zijn groen en bruin ook kleuren die goed passen bij de Opel Mokka. Of je nu gaat voor een klassieke of juist een stoere uitstraling, er is altijd wel een kleur beschikbaar die past bij jouw persoonlijke voorkeur en stijl.



Opel Mokka occasion

Een occasion is een gebruikte auto die vaak aanzienlijk goedkoper is dan een nieuwe auto, terwijl je toch nog jarenlang rijplezier kunt hebben van de auto. Er zijn verschillende factoren waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een Opel Mokka occasion. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen welke uitvoering van de Mokka je wilt hebben, en welke kenmerken en specificaties voor jou belangrijk zijn. Vervolgens kun je gericht zoeken naar occasions die aan jouw wensen voldoen. Het is verstandig om te kijken naar het bouwjaar, de kilometerstand en de algehele staat van de auto. Een goede manier om dit te doen is door de auto te laten keuren door een onafhankelijke expert, bijvoorbeeld via een aankoopkeuring. Zo voorkom je dat je achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij Louwman kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan Opel Mokka occasions. Zowel online als in de verschillende vestigingen. Hier kun je rustig rondkijken en verschillende auto's vergelijken om zo tot de beste keuze te komen. Bovendien kun je rekenen op een goede service en garantievoorwaarden.

Zowel de nieuwe Opel Mokka als de Opel Mokka occasion zijn populaire keuzes als het gaat om een compacte SUV. De Opel Mokka X is de voorganger van de nieuwe Mokka en staat bekend om zijn krachtige prestaties, zoals de 136 pk benzinemotor en de 130 pk dieselmotor. Met deze motoren levert de Opel Mokka X uitstekende prestaties op de weg en is hij geschikt voor verschillende soorten omstandigheden. De nieuwe Opel Mokka is echter nog geavanceerder en biedt verschillende nieuwe features en technologieën, zoals een hybride aandrijflijn. Of je nu kiest voor de Opel Mokka X of de nieuwe Mokka, beide modellen bieden een combinatie van kracht, comfort en functionaliteit in een compacte SUV.
 
Automotions wordt Louwman
Automotions gaat verder als Louwman
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondigen dat Automotions per 1 november 2020 de dienstverlening voortzet onder de naam Louwman. Daarmee zijn wij onderdeel van een bijzonder familiebedrijf.
sluiten
 
resultaten tonen