Opel Astra 1.6CDTI 136pk Business+ | AGR | ECC | OPEL EYE

Bouwjaar: 

2018

Kilometerstand: 
43.816
Rijklaar voor: 
€ 18.950,-
€ 245,00 p/mnd

Diesel, Handgeschakeld, Hatchback... Alle specificaties

automotions Opel, Breda Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Opel Astra 1.6CDTI 136pk Business+ | AGR | ECC | OPEL EYE

Welkom bij automotions Opel. Wij bieden u zekerheid en kwaliteit!
Betreft een prachtige Opel Astra 1.6CDTI 136pk Business+ met 43816 kilometer gereden. Daarnaast ook rijkelijk uitgerust met opties als o.a.: Navigatie, Telefoon, Climate Control en Cruise Controle. Deze occasion is dealeronderhouden en staat voor u klaar.

Deze Opel occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.

Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Opel van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button, bel 076 587 7950 of stuur een mail naar onlinesales@automotions.nl.

Beleef de wereld van automotions Opel, u bent van harte welkom!

Verticale tabs