Mercedes-Benz A-Klasse 160 | MBUX | CAMERA | LED

Bouwjaar: 

2019

Kilometerstand: 
874
Van: 
€ 33.519,-
Rijklaar voor: 
€ 32.425,-
€ 419,26 p/mnd
Uw voordeel: 
€ 1.094,-

Benzine, Handgeschakeld, Hatchback... Alle specificaties

Automotions Mercedes-Benz, Roosendaal Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Mercedes-Benz A-Klasse 160 | MBUX | CAMERA | LED

Welkom bij automotions Mercedes-Benz. Wij bieden u excellente service afgestemd op uw persoonlijke wens.

Betreft een prachtige Mercedes-Benz A-klasse 160 Style Plus die voor u met zorg is samengesteld. Deze Mercedes-Benz is rijkelijk uitgerust met opties als o.a.: Achteruitrijcamera - Spoorassistent - High performance LED koplampen - MBUX - Cruise control - Licht- en zichtpakket.

Deze Mercedes-Benz is bij ons ingezet als demonstratievoertuig. Daarmee profiteert u van €1.094 euro extra voordeel ten opzichte van de nieuwprijs.

Deze Mercedes-Benz occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.
Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Mercedes-Benz van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0165-557400 (Roosendaal) of 0113-212730 (Goes).
Beleef de wereld van automotions Mercedes-Benz, u bent van harte welkom!

Verticale tabs