Mercedes-Benz GLC-Klasse 250D AMG | SPORT EDITION | COMAND | 4MATIC |

Bouwjaar: 

2019

Kilometerstand: 
3.613
Van: 
€ 85.385,-
Rijklaar voor: 
€ 70.596,-
€ 912,79 p/mnd
Uw voordeel: 
€ 14.789,-

Diesel, Automaat, Suv... Alle specificaties

automotions Mercedes-Benz, Roosendaal Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Mercedes-Benz GLC-Klasse 250D AMG | SPORT EDITION | COMAND | 4MATIC |

Welkom bij automotions Mercedes-Benz. Wij bieden u excellente service afgestemd op uw persoonlijke wens.

Betreft een robuuste Mercedes-Benz GLC 250d 9G-TRONIC die voor u met zorg is samengesteld. Deze Mercedes-Benz is rijkelijk uitgerust met opties als o.a.: -Halflederen bekleding - 4Matic - AMG exterieur - AMG interieur - Stoelverwarming - Actieve parkeerassistent - Easy Pack achterklep.

Deze Mercedes-Benz is bij ons ingezet als demonstratie voertuig. Daarmee profiteert u van €15.111 voordeel ten opzichte van de nieuwprijs. Dankzij de fiscale herwaardering van Mercedes-Benz Nederland betreft de fiscale waarde 70.274,-.

Let op! Deze Mercedes-Benz GLC betreft een demonstratie auto en staat dus niet altijd op de vestiging. Voor een proefrit en bezichtiging kunt u het beste contact met ons opnemen!

Deze Mercedes-Benz occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.
Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Mercedes-Benz van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0165-557400 (Roosendaal) of 0113-212730 (Goes).
Beleef de wereld van automotions Mercedes-Benz, u bent van harte welkom!

Verticale tabs