Mercedes-Benz CLA-Klasse 200 | PANO | LEDER | STOELVER

Bouwjaar: 

2018

Kilometerstand: 
24.774
Rijklaar voor: 
€ 35.900,-
€ 464,18 p/mnd

Benzine, Automaat, Stationwagon... Alle specificaties

Automotions Mercedes-Benz, Roosendaal Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Mercedes-Benz CLA-Klasse 200 | PANO | LEDER | STOELVER

Welkom bij automotions Mercedes-Benz. Wij bieden u excellente service afgestemd op uw persoonlijke wens.

Betreft een unieke Mercedes-Benz CLA 200 die voor u met zorg is samengesteld. Deze Mercedes-Benz is rijkelijk uitgerust met opties als o.a.: Panoramadak - Climate Control - EASY-klep - Led High Performance - Nightpakket - Sfeerverlichting - Spoorassistent en veel meer!

Deze Mercedes-Benz is bij ons ingezet als demonstratievoertuig. Daarmee profiteert u van €16.750 voordeel ten opzichte van de nieuwprijs.

Deze Mercedes-Benz occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.
Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Mercedes-Benz van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0165-596605 (Roosendaal) of 0113-221086 (Goes).
Beleef de wereld van automotions Mercedes-Benz, u bent van harte welkom!

Verticale tabs