Mercedes-Benz CLA-Klasse 180 SHOOTING BRAKE | BUSINESS SOLUTION PLUS | AUT.

Bouwjaar: 

2018

Kilometerstand: 
15.000
Rijklaar voor: 
€ 32.950,-
€ 426,02 p/mnd

Benzine, Automaat, Stationwagon... Alle specificaties

automotions Mercedes-Benz, Goes Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Mercedes-Benz CLA-Klasse 180 SHOOTING BRAKE | BUSINESS SOLUTION PLUS | AUT.

Welkom bij automotions Mercedes-Benz. Wij bieden u zekerheid en kwaliteit!

Betreft een prachtige Mercedes-Benz CLA 180 Shooting Brake Business Solution Plus automaat. Daarnaast ook rijkelijk uitgerust met opties als o.a.:
- Garmin navigatie
- 7-traps automaat
- Smartphone integratie
- Achteruitrijcamera
- Parkeerassistent
- Cruise Control

Deze Mercedes-Benz occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.
Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Mercedes-Benz van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0165-557400 (Roosendaal) of 0113-212730 (Goes).
Beleef de wereld van automotions Mercedes-Benz, u bent van harte welkom!

Verticale tabs