Mercedes-Benz CLA-Klasse 180 | CAMERA | NAVI | STOELVERW

Bouwjaar: 

2014

Kilometerstand: 
77.179
Rijklaar voor: 
€ 21.899,-
€ 283,14 p/mnd

Benzine, Automaat, Sedan... Alle specificaties

Automotions Mercedes-Benz, Roosendaal Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Mercedes-Benz CLA-Klasse 180 | CAMERA | NAVI | STOELVERW

Welkom bij automotions Mercedes-Benz. Wij bieden u zekerheid en kwaliteit!

Betreft een prachtige Mercedes-Benz CLA-Klasse slechts 77.179 kilometers op de teller. Het voertuig is voorzien van veel opties zoals: parkeersensoren met parkpilot, parkeercamera, stoelverwarming, bi-xenonkoplampen, navigatie, cruise control, bluetooth etc.

Deze occasion is goed onderhouden, heeft een complete historie en staat klaar voor een overtuigende proefrit bij automotions Mercedes-Benz Roosendaal.

Deze Mercedes-Benz occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.
Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Mercedes-Benz van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0165-596605 (Roosendaal) of 0113-221086 (Goes).
Beleef de wereld van automotions Mercedes-Benz, u bent van harte welkom!

Verticale tabs